Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab VINDERUP 200x201 kombi hvid

Varenummer: 3696632
PLUS

Skab VINDERUP 200x201 kombi hvid

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 2399,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skuffer med fuldt udtræk. Skabets indretning: 4 hylder og 2 bøjlestænger. B200 x H201 x D59 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Folie
,
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Papir, Træfiberplade, Plast
Folie er en type af kunstfiner med en slidstærk overflade. Folien er lakeret eller imprægneret, og er oftest limet på en træfiberplade eller MDF-plade.
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Type Hængslede låger
Skuffefunktion(er)
Fuldt udtræk
Skuffeskinner med fuldt udtræk giver adgang til hele skuffen og bedre udnyttelse af pladsen.
Inklusiv 2 bøjlestænger 4 hylder, 3 skuffer, 4 låger
Størrelse samlet Bredde: 200 cm, Højde: 201 cm, Dybde: 59 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 65 cm, Længde: 208 cm, Højde: 38 cm
Antal kolli 6

Alle kundeanmeldelser

 
195 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
23/03/2019

Godt skab med plads til det hele

Dejligt velindrettet skab i god kvalitet.

Skrevet af: By: Knebel Alder: Over 65 Køn: Kvinde
26/10/2018

En stor opgave

Brugte 7 timer på at samle det. Man skal være meget omhyggelig med at sætte bagsiden på i ret vinkel. Ellers kan det give problemermed lågerne. Skufferne har ikke selvluk - softluk. Når skabet er færdigt, skal man sætte det i vater. Der medfølger to kiler, som kan løfte den lave ende. Så kommer dørene til at passe lidt bedre.

Skrevet af: By: Bagsværd Alder: Over 65 Køn: Mand
18/03/2018

Ikke helt iorden

Ende stykkerne var meget skæve, eller svejede så det næsten var umuligt at gøre, så skabslågerne kunne åbne og lukke.. rigtig træls.. har efterhånden købt en del hos jysk, men lige dette skab var ikke en juhu oplevelse.

Skrevet af: By: Karup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
27/01/2018

Ustabilt

Midterdelen er ustabil. Skufferne falder hurtigt fra hinanden.

Skrevet af: By: Hobro Alder: 35-44 Køn: Kvinde
25/11/2017

Klædeskab

Fedt

Skrevet af: By: Toreby. Alder: 35-44 Køn: Kvinde
21/05/2017

Lækkert skab

Den nemt nok at samle. Det står godt, og der er masser af plads.

Skrevet af: By: Brønshøj Alder: 15-24
22/04/2017

perfekt skab

Har lige samlet skabet, det var nemt fin samleanvisning alt passede sammen intet manglede, forstår ikke at en anmelder kunne samle det skævt.

Skrevet af: By: sorø Alder: Over 65 Køn: Kvinde
18/04/2017

4 fløjet klædeskab

Det bedste jeg nogensinde har haft. Du vil ikke fortryde.

Skrevet af: By: Rødby Alder: 45-54 Køn: Kvinde
06/03/2017

Rigtig rummeligt skab

Det er et rigtigt rummeligt skab og ok nemt at samle :-)

Skrevet af: By: Aalborg Alder: 15-24 Køn: Kvinde
27/02/2017

Fint skab til rimelige penge

Jeg har fået rigtig meget skabs- og skuffeplads for pengene. Levering af skabet var præcis og punktlig og det blev båret op på 1. sal. Men det er svært at få låger og skuffer til at hænge lige.

Skrevet af: By: Roskilde Alder: 55-64 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer