Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab TARP 151x201 hvid

Varenummer: 3698062
PLUS

Skab TARP 151x201 hvid

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 1999,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Med skydedøre. Skabets indretning: 2 hylder og 2 bøjlestænger. B151 x H201 x D64 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Metal, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Type Skydedøre
Inklusiv 2 bøjlestænger 2 hylder, 2 skydedøre
Størrelse samlet Bredde: 151 cm, Højde: 201 cm, Dybde: 64 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 68 cm, Længde: 209 cm, Højde: 31 cm
Antal kolli 5

Alle kundeanmeldelser

 
58 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
25/05/2018

Skuffende kvalitet

Nem at samle, men elendig kvalitet. Skæve plader, gav et ikke tilfredsstillende resultat.

Skrevet af: By: Viby j Alder: 35-44 Køn: Kvinde
03/05/2018

Godt skab

Er glad for mit skab,men det blev dyrt da jeg skulle have hylder i. Også piver hjulet i den ene dør

Skrevet af: By: Hvidovre Alder: 45-54 Køn: Kvinde
09/09/2017

Skab med skydelåger

Flot, fungerer perfekt, vi er meget tilfredse og skal have til to rum mere

Skrevet af: By: Birkerød Alder: Over 65 Køn: Kvinde
09/09/2017

Skab med skydelåger

Flot, fungerer perfekt, vi er meget tilfredse og skal have til to rum mere

Skrevet af: By: Birkerød Alder: Over 65 Køn: Kvinde
07/02/2017

Flot og nemt

Rigtig fint skab til prisen, ok nemt og samle når man følger forbrugsvildledning :) Kun et lille minus med skinnen der holder låger i toppen, den er lige svag nok. Men virker fint

Skrevet af: By: Hinnerup Alder: 35-44 Køn: Mand
19/09/2016

Solidt og flot skab

Har netop købt Tarp skab nr. 2, fordi det er et godt og rummeligt skab, som ser flot og tidløst ud. Et virkeligt godt køb til pengene!

Skrevet af: By: Otterup Alder: 55-64 Køn: Kvinde
11/08/2016

Besværligt og tidskrævende at samle, skuffende kvalitet

Overordentligt besværligt og uhensigtmæssigt at samle dette skab - det tog omkring 10 timer over to dage. En type skruer manglede - de var måske erstattet af nogle andre(?), men det tog tid at gennemgå alle skruer - også dem, der allerede var sat i - for så i sidste ende selv at finde på en løsning. Samme gjaldt at nogle huller syntes at mangle i forhold til manualen - disse måtte vi så selv bore. Ringe kvalitet i indsats-skuffer, tyndt film, der nemt går i stykker, tynd bund, der buer - hertil i øvrigt alt for lidt medfølgende lim til at lime skufferne sammen. Begrænsede muligheder for indretning/placering af hylder - med mindre man selv borer huller hertil. Hylder var desuden svære at få til at passe helt, og de gaber en smule i siderne. Alt i alt temmelig skuffende kvalitet og ærgerligt at bruge så meget tid og så mange kræfter på at samle skabet.

Skrevet af: By: København Alder: 35-44 Køn: Kvinde
19/03/2016

Jeg undrer mig

Jeg undrer mig over hvordan et tilsyneladende pænt produkt kan være så åndsvagt dumt at samle.. jeg er håndværker, så jeg burde have skruet hænderne nogenlunde rigtig på, men på trods af dette, tog det alligevel 6-7 timer at samle skabet. Og så var det oveni købet skævt som bare pokker, hvilket resulterede i at hylderne ikke slutter tæt i siderne. Og manualen er til tider ren volapyk.. ellers tak!

Skrevet af: By: Århus Alder: 25-34 Køn: Mand
09/02/2016

Skab Tarp skydedøre

Vi er meget tilfredse og skabene dækker fint vores behov

Skrevet af: By: 3460 Birkerød Alder: Over 65 Køn: Mand
03/05/2014

Dejligt skab

Manglede et ordentligt skab i køkkenet. Valgte dette og købte flere hylder.. Passede lige i størrelsen. Dejlige glidende låger.. Har ingen dårlige ting at skrive

Skrevet af: By: Nakskov, Lollan

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer