Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab TARP 120x201 hvid

Varenummer: 3698061
PLUS

Skab TARP 120x201 hvid

  Pr. stk. 1499,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Med skydedøre. Skabets indretning: 2 hylder og 2 bøjlestænger. B120 x H201 x D64 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Metal, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Type Skydedøre
Inklusiv 2 bøjlestænger 2 hylder, 2 skydedøre
Størrelse samlet Bredde: 120 cm, Højde: 201 cm, Dybde: 64 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 64 cm, Længde: 209 cm, Højde: 28 cm
Antal kolli 4

Alle kundeanmeldelser

 
87 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
16/03/2019

Solidt skab

Dejligt og solidt skab. Hvis man ikke skal bruge det med bøjlestænger, skal der købes rigeligt med hylder. Jeg købte 4 hylder. Der er tilstrækkeligt. Skabet er svært at samle, på trods af kyndige hænder.

Skrevet af: By: Bjæverskov Alder: 35-44 Køn: Kvinde
06/02/2019

Solidt

Et godt stabilt skab, men vanvittig tungt. Det tager sin tid at samle, men alt i alt et ok skab til prisen. Man skal helst være mere end en til at samle.

Skrevet af: By: Aarhus N Alder: 15-24 Køn: Kvinde
06/01/2019

Skab

Et flot skab, dejligt med plads - men træls at samle

Skrevet af: By: 8900 Alder: 15-24 Køn: Kvinde
02/12/2018

super skab til prisen

fint skab til prisen

Skrevet af: By: ryslinge Alder: 35-44 Køn: Kvinde
28/04/2018

Super til prisen

Virker til at være et godt skab. Det var lidt svært at samle og den ene dør skriger lidt når den ruller. Surt at hylderne er så dyre

Skrevet af: By: Hvidovre Alder: 45-54 Køn: Kvinde
28/02/2018

Ok

Positiv

Skrevet af: By: Juelsminde Alder: Over 65 Køn: Kvinde
15/01/2018

Fint Skab

God kvalitet og rimelig nem at samle. Tog mig 3 timer med hjælp fra konen. Husk blot at følge samlevejledningen.

Skrevet af: By: Horsens Alder: 55-64 Køn: Mand
07/09/2017

Godt

Det er en godt service jeg altid får i jyske.den produkt sitter godt og smuk i min værelse.Jeg skal køb mere fra jeres butik ..thanks and thumbs up jyske i just love it and Gid bless you

Skrevet af: By: Nibe Alder: 25-34 Køn: Kvinde
02/09/2017

rimelig tilfreds

Købte 3 stk skabe med skydelåger. Mange dele,der manglede nogle skruer,men efter kontakt til kundeservice,fik vi tilsendt nogle flere. I det ene skab var der boret forkert til hylder,de ville sidde skrå,hvis vi brugte de anviste huller. Vi måtte derfor sætte vores hylder i modsatte side. Et fint skab efter det er samlet,tror det har bedst af ikke skulle flyttes,men blive på stedet,

Skrevet af: By: mariager Alder: 55-64 Køn: Mand
02/09/2017

Næsten tilfreds

KVi købte 3 skabe online,blev leveret- intet problem. Der manglede nogle skruer, som blev efter sendt efter henvendelse i kundeservice. Der var boret forkert til hylder, de ville sidde på skrå, der var 3 cm forskel på siderne.

Skrevet af: By: Mariager Alder: 55-64 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer