Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab TARP 120x201 beton/hvid

Varenummer: 3681861

Skab TARP 120x201 beton/hvid

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 1699,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Med skydedøre. Skabets indretning: 2 hylder og 2 bøjlestænger. B120 x H201 x D64 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Metal, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid, Beton
Type Skydedøre
Inklusiv 2 bøjlestænger 2 hylder, 2 skydedøre
Størrelse samlet Bredde: 120 cm, Højde: 201 cm, Dybde: 64 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 64 cm, Længde: 209 cm, Højde: 28 cm
Vægt 112 kg
Antal kolli 4

Alle kundeanmeldelser

 
6 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
20/01/2019

Garderobe

Fine skabe dog er lågerne noget svære at få på

Skrevet af: By: Hanstholm Alder: 55-64 Køn: Kvinde
18/04/2019

Prima kast

Zeer mooie stoere kast. Precies zoals hij moet zijn. Het enige is dat het meubel heel erg muf ruikt, alsof hij heel vochtig opgeslagen was. Nu na anderhalve week trekt de geur langzaam weg.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Winschoten Alder: 35-44 Køn: Kvinde
22/03/2019

Schuifdeurkast

Goed

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Schoonhoven Alder: 45-54 Køn: Mand
03/11/2018

Mangelfull instruktion bok

Samling av møblene ble vanskelig da instruktionene var utydelige, spesielt om hva var øverst og nederst på platene

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: By: Sandvika Alder: 25-34 Køn: Kvinde
06/12/2018

Fantastisk

Trodde inte den skulle vara så stabil. skjutdörrna perfekta inte som Ikea där det är svårt att få dom raka och i skenan så den glider lätt. Ja jättefin

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: By: Södertälje Alder: 55-64 Køn: Kvinde
23/11/2018

Superfin

Lätt att montera, bra beskrivning och superbra märkt på alla påsar med skruvar å sånt. Så nööööjd med garderoben. Den är jättefin.

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: By: Dorotea Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.