Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab MANDERUP 88x199 eg

Varenummer: 3620888

Skab MANDERUP 88x199 eg

  Pr. stk. 1499,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skuffe med fuldt udtræk. Skabets indretning: 1 bøjlestang. B88 x H199 x D53 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
MDF
,
Melamin
, Plast
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg
Skuffefunktion(er)
Fuldt udtræk
Skuffeskinner med fuldt udtræk giver adgang til hele skuffen og bedre udnyttelse af pladsen.
Inklusiv 1 skuffe, 1 bøjlestang, 2 låger
Størrelse samlet Bredde: 88 cm, Højde: 199 cm, Dybde: 53 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 55 cm, Længde: 201 cm, Højde: 12 cm
Antal kolli 3

Alle kundeanmeldelser

 
38 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
25/01/2019

Garderobeskab

Meget pænere i virkeligheden. Glad for at jeg turde bestille skabet, selvom jeg ikke havde set det

Skrevet af: By: Hasle Alder: Over 65 Køn: Kvinde
11/12/2017

Fint skab

Fint, rummeligt og praktisk skab. Der manglede dog to huller i pladerne, som skulle bruges til at hænge bøjlestangen op (de var afbilledet i manualen), så dem måtte jeg selv bore. Derudover ville det have været rart, hvis man havde haft mulighed for at se skabet i en forretning inden man købte det (kunne kun fås online). Vær opmærksom på, at skabet vejer ca. 75 kg (så det er optimalt at være to om at hente det) og afsæt 2-3 timer til at få det samlet.

Skrevet af: By: København Alder: 15-24 Køn: Mand
11/12/2017

Fint skab

Fint, rummeligt og praktisk skab. Det kunne dog have været rart, hvis man havde haft mulighed for at se det i en forretning inden man købte det (kunne kun fås online). Der manglede to små huller til to skruer på pladerne (huller i indersiden af skabet, hvor bøjlestangen skal sidde - de var i hvert fald på billedet i manualen), så dem måtte jeg selv bore. Vær opmærksom på, at skabet samlet set vejer omkring 75 kg og afsæt 2-3 timer til at samle det.

Skrevet af: By: København Alder: 15-24
24/01/2019

Zeer mooi

Zeer mooi

Oprindeligt skrevet på jysk.be

Skrevet af: By: Koersel Alder: 35-44 Køn: Mand
29/12/2018

Skříň

Super bytelna skříň Baza dobry peníz , mízu jen doporučit .

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Trhanov Alder: 25-34 Køn: Mand
26/05/2018

Děkuji

Dávám za 1..... a mooc děkuji....

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Beroun Køn: Kvinde
22/05/2018

Hodnocení

Skříň i návod zcela v pořádku. Jsem spokojená.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Chotěboř Alder: 25-34 Køn: Kvinde
18/03/2018

skříň

super, skvělá, jednoduchá montáž

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Chotoviny Alder: 55-64 Køn: Kvinde
30/07/2018

Kaunis kaappi

Kaapista tuli kokoamisen jälkeen oikein hyvä. Kokoaminen oli iso homma, aikaa meni yli kolme tuntia. Koko on hyvä: tavallisen kokoiset henkarit mahtuvat kaappiin hyvin.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: By: Espoo Alder: 25-34 Køn: Kvinde
15/11/2018

Ντουλάπα MANDERUP - υπέροχη αισθητική!

Αισθητικά από τις καλύτερες ντουλάπες σε αυτή την κατηγορία και αρκετά οικονομική για το σχέδιο που έχει και δεν υστερεί καθόλου ποιοτικά! Επειδή έψαξα αρκετά για να βρω μια ντουλάπα σε αυτό το στυλ είναι η μόνη που βρήκα!

Oprindeligt skrevet på jysk.gr

Skrevet af: By: Λαμία Alder: 35-44 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.