Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab GENTOFTE 144x220 hvid

Varenummer: 3696636
PLUS

Skab GENTOFTE 144x220 hvid

  Pr. stk. 1799,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Med skydedøre. Skabets indretning: 3 hylder og 1 bøjlestang. B144 x H220 x D62 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Aluminium
,
HDF (High density fibreboard)
,
MDF
,
Melamin
, Plast
Aluminium er et let og elegant materiale, som ikke ruster. Det kræver ingen vedligehold og rengøres nemt med en fugtig klud.
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
MDF-plader består af meget fine træfibre, der er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Type Skydedøre
Inklusiv 1 bøjlestang 3 hylder
Størrelse samlet Bredde: 144 cm, Højde: 220 cm, Dybde: 62 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 65 cm, Længde: 222 cm, Højde: 28 cm
Vægt 138 kg
Antal kolli 4

Alle kundeanmeldelser

 
209 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
25/01/2019

Plastik glidere

Skabet har plastik ting der glider i skinnerne, de knækker nemt. Skabet er stort tungt og uhandigt der skal to mænd til at flytte rundt på det.

Skrevet af: By: Sandved Alder: 25-34 Køn: Kvinde
07/12/2018

Thorsminde 13,1,-6

Super godt

Skrevet af: By: Roskilde Alder: 35-44 Køn: Mand
26/09/2018

pas på når i flytter det

Jeg nåede at samle halvdelen men da vi kun var to til at flytte det ind hvor det skulle stå så endte det med at det hele faldt sammen så det var ikke så rart. Det er tungt og ikke nemt at få fat på.

Skrevet af: By: København Alder: 45-54 Køn: Mand
02/07/2016

Meget skab for pengene

Dejligt stor skab, med masser af plads. Instruktion lidt svær at overskue men ellers meget godt

Skrevet af: By: København ø Alder: 25-34 Køn: Mand
01/07/2016

Vare beskadiget i den ene hjørne

Varen var beskadiget i den ene hjørne, så vi måtte lime den og støtte med nogle plastik plader.

Skrevet af: By: Gistrup Alder: 35-44 Køn: Mand
16/01/2016

Skab Til soveværelse

GOD

Skrevet af: By: 5500 Middelfart Alder: 55-64 Køn: Mand
22/09/2014

Fint skab

Det er er rigtigt godt skab til pengene med en masse plads. Man skal dog være opmærksom på, at man skal være 2 til at samle det og at brugsanvisningen godt kan forvirrer.

Skrevet af: By: Frederikshavn
25/07/2017

kast

Heel slechte kwaliteit heel snel beschadigd

Oprindeligt skrevet på jysk.be

Skrevet af: By: mechelen Alder: 25-34 Køn: Kvinde
22/08/2018

ГАРДЕРОБ GENTOFTE 144X220 СМ БЯЛ

труден за сглобяване и доста паянтов. събира доста, но трите плъзгащи врати се блъскат една в друга и не е ясно дали ще издържи 1 година.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: By: София
27/10/2016

Лошо качество

Пакетите бяха разкъсани, в резултат на което повечето елементи бях с нарушен повърхностен слой. Тъй като гардеробът е бял всички ожулени места си личат. Материалът, от който е направен е споен чипс, който се рони. Предполагм, че за цената получаваме съответното качество, но крайният резултат от покупката е разочарование. Не бих го препоръчала.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: By: София Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer