Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab ONSTED 151x201 m/spejl hvid

Varenummer: 3618911
GOLD
KAMPAGNE

Skab ONSTED 151x201 m/spejl hvid

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.

Kampagnen gælder til og med: 28.04.2019

  Pr. stk. 2350,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skydedøre med soft-close. Skabets indretning: 2 hylder og 2 bøjlestænger. B151 x H201 x D64 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Metal, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Type Skydedøre
Lågefunktion(er)
Soft-close
Soft-close får låger og skuffer til at lukke stille og roligt.
Inklusiv 2 bøjlestænger 2 hylder, 2 skydedøre,
Soft-close
Soft-close får låger og skuffer til at lukke stille og roligt.
Størrelse samlet Bredde: 151 cm, Højde: 201 cm, Dybde: 64 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 68 cm, Længde: 209 cm, Højde: 33 cm
Antal kolli 6

Alle kundeanmeldelser

 
14 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
10/06/2018

Elendigt skab

Det tager 5 timer at samle med virker ustabilt og skrøbeligt. Designet er dog flot.

Skrevet af: By: 2300
06/03/2018

Flot men svært

Skabet var super svært at samle. Vi var 3 mand og det tog ca 5 timer at samle. Nogengange tænker man om det var det værd. Skabsdelene var allerede ridset og ødelagt da vi modtog det. Resultatet er vel okay, men ikke noget specielt. Materialerne var dårligt kvalitet. Tegningerne var virkelig dårlige.

Skrevet af: By: Aarhus Alder: 15-24 Køn: Kvinde
16/01/2018

Pasning problemer

Har da aldrig samlet noget der passede så dårligt i skuehuller og var så ridset... da det skulle samles. Vær pænt nok i selve skabet men tåger og håndtag og så gider man da ikke til at skille det hele af igen for at kører over........øv

Skrevet af: By: Vadum Alder: 45-54 Køn: Mand
07/01/2018

Svært at samle

Meget svært at samle mine forældre og jeg var 6 timer om at samle det. Der var mange små dele og ikke særlig god vejledning.

Skrevet af: By: København SV Alder: 15-24 Køn: Kvinde
10/06/2017

Totalskadet skab

Omstændigt at lave. Da min datter og jeg ville løfte skabet op efter at have lavet selve skelettet til skabet, kollapsede det (efter ca 3 timers spildt monteringstid) Det er nu totalskadet alle søm mv. er revet ud 2000 kr ud af vinduet. Kan ikke anbefales

Skrevet af: By: Åbyhøj Alder: 55-64
25/01/2018

Odličan ormar !!!

Ormar velikih dimenzija i začuđujuće dobre kvalitete. Ako znate što radite nije ga problem sastaviti. Za tu cijenu savršeno !!!

Oprindeligt skrevet på jysk.hr

Skrevet af: By: Čakovec Alder: 35-44 Køn: Mand
02/07/2018

hels karwei om in elkaar te zetten

Prima kast als ie eenmaal staat maar het in elkaar zetten is hopeloos. Het zal al schelen als de onderdelen net als in het boekje ook een stickertje krijgen, zo heb je alles sneller bij elkaar. Verder moet werkelijk alles nog in elkaar, De deuren bestaan uit 3 lossen vlakken die aan elkaar geschroefd moeten worden tot 1 geheel. Daardoor ben je al met al serieus veel tijd bezig. Denken dat het in 2 uur klaar is dat is te optimistische. Verder beschadigt ie ook snel bij het richeltje van de deuren.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Haarlem Alder: 35-44 Køn: Kvinde
13/04/2019

Elendig kvalitet

Fint utseende, men skapet har kollapset i venstre hjørnet, så vi har måtte forsterke med vinkler dette hjørnet. Nå har også denne skyvedøreren mistet sitt feste. Utrolig skuffende til den prisen, og det skal være gold kvalitet. Anbefales ikke!!

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: By: PORSGRUNN Alder: 35-44 Køn: Kvinde
30/01/2019

Nydelig skap

Det tar litt tid og montere, men er absolutt verdt arbeidet! Nydelig skap som virker solid. Det skulle vært klistremerker på de forskjellige delene og skruene skulle vært markert bedre. Et tips til de som skal montere i fremtiden: Hold styr på skruene! Og les bruksanvisningen (som ligger i den lettete esken) godt før du begynner.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: By: 8800 Alder: 15-24
05/02/2018

Fint og soild skap

Flott skap til en rimelig pris. Skruer og spikre kunne vært bedre sortert, ta bryet med å sortere dem før du setter I gang med monteringen. Hvorfor har ikke produsenten fordelt skruer og spikre I forskjellige poser? Greit å sette sammen når du har fått gangen I det. Tips - bruksanvisningen ligger i den letteste esken.

Oprindeligt skrevet på jysk.no

Skrevet af: By: 5570 Alder: 35-44 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer