Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab HAGENDRUP 96x176 kombi hvid

Varenummer: 3601022
BASIC

Skab HAGENDRUP 96x176 kombi hvid

  Pr. stk. 550,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skabets indretning: 3 hylder og 1 bøjlestang. B96 x H176 x D50 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Type Hængslede låger
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 1 bøjlestang 3 hylder, 2 låger, 3 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 96 cm, Højde: 176 cm, Dybde: 50 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 50 cm, Længde: 183 cm, Højde: 18 cm
Vægt 54 kg
Antal kolli 2

Alle kundeanmeldelser

 
306 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
05/04/2019

Pænt billigt skab

Det er en godt skab til få penge.

Skrevet af: By: Søborg Alder: 35-44 Køn: Kvinde
23/03/2019

Pisse dårligt

Det er slet ikke nemt at samle, mange af hullerne som er lavet er ikke store nok. Også er det i dårlig stand så der nærmest ikke kan holde til at blive rykket.. også er brugsanvisningen pisse forvirrende, istedet for kun at vise hvad man skal så burde det også stå på skrift, trin fra trin...

Skrevet af: By: Klemensker Alder: 15-24 Køn: Kvinde
21/02/2019

skab til prisen

alt var som det skulle være, men anbefal lim det styrker skabet.

Skrevet af: By: Ans By Alder: Over 65 Køn: Mand
29/01/2019

Skab

Meget dårlig kvalitet. Færdig samlet er skabet vind og skæv. Kan absolut ikke anbefales

Skrevet af: By: Aarhus N Alder: 45-54 Køn: Kvinde
28/01/2019

Skab

Nemt at samle

Skrevet af: By: Helsinge Alder: 35-44 Køn: Kvinde
24/01/2019

Det hele fungerer

Det hele fungerer

Skrevet af: By: Kalundborg Alder: 55-64 Køn: Mand
17/01/2019

Godt valg

Godt skab til prisen

Skrevet af: By: Klemensker
15/01/2019

Billig

Den er for spinkel bygget og billigt materiale. Synes kvaliteten af den kan være bedre og en rigtig god ide at få den lavet i Danmark istedet for i polen. Det er sgu en ommer

Skrevet af: By: Hillerød Alder: 25-34 Køn: Mand
12/01/2019

Fint skab til god pris

Fint skab. God samlevejledning. Det kan, hvad et skab skal kunne.

Skrevet af: By: Aarhus C Alder: 15-24 Køn: Kvinde
21/12/2018

Man får hvad man betaler for.

Skabet var lidt svært at samle når brugsanvisningen ikke var korret. Der stod nogle forkerte tal på poserne som ikke passede til papiret..... Skabet er skæbt og holder ikke til så meget, men hey, det er billigt og kan bruges. Man får hvad man betaler for ;)

Skrevet af: By: Glamsbjerg Alder: 25-34 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.