Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab HAGENDRUP 144x176 kombi hvid

Varenummer: 3606581
BASIC

Skab HAGENDRUP 144x176 kombi hvid

  Pr. stk. 700,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skabets indretning: 3 hylder og 1 bøjlestang. B144 x H176 x D50 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Type Hængslede låger
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 1 bøjlestang 3 hylder, 3 låger, 3 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 144 cm, Højde: 176 cm, Dybde: 50 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 50 cm, Længde: 183 cm, Højde: 15 cm
Vægt 72 kg
Antal kolli 2

Alle kundeanmeldelser

 
185 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
18/01/2019

Cheap

Very cheap materials. Hard to install without any damage. A series of holes was not matching the relevant screws, needed to modify manually. There was an easily visible defect on a piece, not due to transport, sign of poor quality control. You get what you pay for.

Skrevet af: By: Copenhagen Alder: 35-44 Køn: Mand
14/01/2019

Tvivlsom kvalitet

Dette skab ser fint ud på billedet, men det viste sig at materialet er meget tyndt (11,5mm) og lågerne er buede. Jeg er ikke videre tilfreds med købet.

Skrevet af: By: Ribe Alder: 35-44 Køn: Mand
02/01/2019

Ok, men ikke mere værd end prisen antyder

Det er et ok skab, men kvaliteten er dårlig. Det er noget tyndt materiale der ikke holder til meget, så hvis du forventer et langtidsholdbart skab, så skal du ikke vælge dette skab! Men det er fint nok som et midlertidigt skab til fx studerende

Skrevet af: By: Odense V Alder: 15-24 Køn: Mand
15/12/2018

Super gode skabe

Elsker bare de skabe, super gode til alt, lige fra klædeskab, til gaderobeskab, til rengøringsskab.

Skrevet af: By: Aabenraa Alder: 25-34 Køn: Kvinde
12/10/2018

Skab

Det er virkelig dårlig kvalitet lågerne er helt skæve

Skrevet af: By: Mørkøv Alder: 35-44
24/09/2018

Ikke i orden

Havde jeg orket at skille det ad igen og leje en trailer igen havde ingået dette skab lige i hovedet igen. Lågerne sidder ikke ind til skabet og gaber samt det ikke samles på midten..

Skrevet af: By: Kolding Alder: 35-44 Køn: Mand
03/08/2018

Mangler

Besværligt at samle og de forborede huller passede ikke

Skrevet af: By: København
17/07/2018

Skab

Fint skab til prisen og super nemt at samle

Skrevet af: By: Karup j Alder: 45-54 Køn: Mand
06/07/2018

Kombi skab

Super lækker skab med masser af plads

Skrevet af: By: Aabenraa Alder: 25-34 Køn: Kvinde
17/06/2018

Garderobeskab

Rummelig garderobeskab. Nok til mine tøj. Elsker den og god kvalitet

Skrevet af: By: Svendborg Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.