Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab HAGENDRUP 144x176 kombi eg

Varenummer: 3606570
BASIC

Skab HAGENDRUP 144x176 kombi eg

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 750,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skabets indretning: 3 hylder og 1 bøjlestang. B144 x H176 x D50 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg
Type Hængslede låger
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 1 bøjlestang 3 hylder, 3 låger, 3 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 144 cm, Højde: 176 cm, Dybde: 50 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 50 cm, Længde: 183 cm, Højde: 15 cm
Vægt 72 kg
Antal kolli 2

Alle kundeanmeldelser

 
138 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
02/09/2018

SKAB

Man kan roligt sige at pris og kvalitet hænger sammen.

Skrevet af: By: Hedehusene Køn: Mand
24/08/2018

fint klædeskab til prisen

fint klædeskab til prisen

Skrevet af: By: Kværndrup Alder: 45-54 Køn: Mand
07/05/2018

Hvad sker der for de bittesmå skruer?

Selve skabet er rigtig fint og en ganske udemærket kvalitet, det er nemt at samle, med den undtagelse at de "nye" skruer og umbragonøgler er blevet så bittesmå at man skulle tro der var hentydninger til at børn skal samle det. Hvad sker der for de nye størrelser? Det er helt umuligt at holde på og arbejde med, det må I saftsuseme godt se at få ændret igen så der er nogle ordentlige tykke skruer og umbragonøgler at arbejde med. Havde der været ordentlige skruer m.m. havde jeg også givet 5 stjerner, men nu må I nøjes med 3 fordi det trods alt er et godt skab.

Skrevet af: By: KBH
06/02/2018

klædeskab

Et meget fint skab, der manglede dog mærkninger på delene, så der skal bruges ekstra tid på at finde de rigtige dele som skal sættes sammen.

Skrevet af: By: roskilde
16/04/2017

*****

Jeg jar væretmehet tilfreds Med varen og levering vil bestille fremover og anbefalde andre

Skrevet af: By: Sønderborg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
13/04/2017

Klædeskabe

Vi var ude at hente to stk klædeskabe, troede vi men opdagede der mangle det ene da vi kom hjem og da vi kørte derud igen fik vi bare den besked at det havde de opdaget det havde været rart hvis man havde fået det hele på en gang, samtidig var der ikke boret for til dyvler i en af hylderne så var sku lidt sur

Skrevet af: By: 2750 Alder: Over 65 Køn: Kvinde
02/03/2017

Tilfreds

Jeg købe denne var og var jeg tilfreds til den om kvalitet og pris

Skrevet af: By: København Alder: 45-54 Køn: Mand
19/02/2017

Godt

Det er et vildt godt skab..

Skrevet af: By: Vojens Alder: 15-24
09/01/2019

Prijs-kwaliteit

Het is geen hoogstaande kwaliteit, maar het is dan ook een zeer lage prijs. Perfect voor 1 keer, niet om uit elkaar te halen en te verhuizen. Of stampvol te laden. Maar prijs-kwaliteit zéker goed. En makkelijk in elkaar te steken met een goed plannetje.

Oprindeligt skrevet på jysk.be

Skrevet af: By: Aalter Alder: 25-34 Køn: Kvinde
07/03/2018

Spijtig

Niet tevreden verkeerde deuren erbij en nog altijd aant wachten

Oprindeligt skrevet på jysk.be

Skrevet af: By: Genk Alder: 35-44 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.