Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab EJERSTED 144x200 eg

Varenummer: 3659471
BASIC

Skab EJERSTED 144x200 eg

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 1250,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skabets indretning: 4 hylder og 1 bøjlestang. B144 x H200 x D50 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg
Type Hængslede låger
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 1 bøjlestang 4 hylder, 2 skuffer, 3 låger
Størrelse samlet Bredde: 144 cm, Højde: 200 cm, Dybde: 50 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 52 cm, Længde: 207 cm, Højde: 8 cm
Vægt 89 kg
Antal kolli 4

Alle kundeanmeldelser

 
115 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
24/03/2019

Fint skab men meget skævt

Gulvet er i vatter, skabet er i vatter, skufferne er i vatter og lågerne er i vatter - Men det hele er meget skævt. Der skulle 2 skruer ud af lågerne før de ville lukke ordentligt og se nogenlunde pænt ud (men skævt er det stadig), det har jeg aldrig nogensinde oplevet før. Det er noget jeg forventer i 500kr prislegen, men ikke til over 1200kr. Det var dog meget let at samle med den medfølgende manual (bare man er 2 mand til det for det er et ret stort og tungt skab). Et skab med masser af plads. Fragtmænd bar det op på anden sal uden problemer.

Skrevet af: By: Vejle Alder: 35-44 Køn: Mand
06/03/2019

Flot, men uholdbart

Flot skab der fungerer optimalt med fin indretning, men det er virkelig dårlig kvalitet. Har haft det er halvt pr og den en ene skuffe bliver ved med at falde fra hinanden og rykkede skabet en smule efter det var samlet og træpanelet underneden gik ligeledes i stykker. Så pænt, men virkelig skuffende kvalitet.

Skrevet af: By: 2200 Alder: 25-34 Køn: Kvinde
18/05/2018

Vedr. Skab

Et dejligt og godt skab, Let at samle, med den gode vejledning

Skrevet af: By: Auning Alder: Over 65 Køn: Mand
26/12/2017

Godt til prisen

Ejersted skab er nemt at samle og er pænt til prisen.

Skrevet af: By: Ry Alder: 55-64 Køn: Mand
14/12/2017

Fint og rummeligt.

Nemt og hurtigt at samle. Meget tilfreds.

Skrevet af: By: Rødovre Alder: 55-64 Køn: Kvinde
14/02/2017

klædeskab

jeg syntes det er et rigtig fornuftigt skab til pengene da det er dejlig stort og solidt. skabet er flot og passer ind mange steder. Det var nemt at samle med hjælp af mit barnebarn og det tog kun omkring 2 timer. Der var alt det værktøj med man skulle bruge og de forskellige dele var nemme at samle. Det eneste der kunne være lidt bedre var hvis hængslerne var lidt nemmere at få til at passe men ellers alt i alt et rigtig fornuftigt køb og god service fra jysk´s side.

Skrevet af: By: hoven Alder: Over 65 Køn: Kvinde
12/05/2017

So so

The product looks really nice and the quality is ok for the price, matches. The probles is the assembling part. There are no clear instructions example: those pieces to be assembled in the left door/side. Those are for the right door ( there are some different items for the left/right door). It would be nice to get better instructions, clearer, becaus eif you are not working in this branck or if you are not very very patient it can go really bad puttig together all the pieces...

Oprindeligt skrevet på jysk.be

Skrevet af: By: Brussels Alder: 35-44 Køn: Kvinde
13/12/2018

Perfect wardrobe!

The wardrobe is just perfect for its price! It comes carefully packaged, however, assembling it took 4 hours. I do like the result and I can recommend this product.

Oprindeligt skrevet på jysk.bg

Skrevet af: By: Варна Alder: 35-44 Køn: Kvinde
01/08/2016

skříň

Parádní, užitečná

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Orlová Alder: 25-34 Køn: Kvinde
29/05/2016

priestranná skriňa

vyzerá pekne, je funkčná a to je základ.

Oprindeligt skrevet på jysk.cz

Skrevet af: By: Praha Alder: 25-34 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.