Sommerhusmøbler - indret dit sommerhus til udlejning

Sommerhusindretning varierer ofte alt efter ejerens personlige smag. Som sommerhusudlejer er det dog vigtigt at have øje for gæsternes behov, når sommerhuset skal indrettes til udlejning. For mange er et sommerhusophold lig med hygge og afslapning, og derfor er det vigtigt at sommerhuset afspejler det. Sommerhusmøbler med høj komfort, et veludstyret sommerhuskøkken og en indretning, der er både funktionel og praktisk vil give ro og sikre en god oplevelse for både gæster og udlejer. Sommerhuse som regel udlejes til mange forskellige gæster i udlejningsperioderne, derfor er det en god idé at investere i sommerhusmøbler, der kan tåle at blive brugt af mange mennesker. Hos JYSK finder du alle de møbler du skal bruge til indretning af udlejningssommerhuset. Gå på opdagelse i vores store sortiment eller kontakt vores Business to Business-team, der kan hjælpe dig med gode råd og vejledning.

Møbler

Praktiske og funktionelle møbler til sommerhuse

Mange sommerhusgæster tager i sommerhus for at slappe af og få et velfortjent afbræk fra hverdagen. Som sommerhusudlejer er det derfor vigtigt at sikre, at sommerhuset tilbyder høj komfort, og dét sætter krav til møblering og indretning af sommerhuset. Hos JYSK kan du finde alt fra lænestol, sofa, spisebord og stole til indretning af sommerhusets spisestue, senge, sovesofaer, dyner og puder til værelserne samt havemøble og pynteting til terrassen og sommerhuset generelt. Med møbler fra JYSK kan du være sikker på at få nogle slidstærke møbler, der kan holde til at blive brugt af mange gæster.

Indretning af sommerhus med rigelig sengeplads

Når du skal indrette et sommerhus, er det vigtigt at tænke på sengepladser. Uanset om du indretter et stort eller et lille sommerhus, er det en god idé at sikre, at der er senge nok til alle. Mens sommerhusets soveværelse nemt kan indrettes med en almindelig seng, kan du overveje at vælge en sovesofa til sommerhusets stue. Med en sovesofa i stuen har du et praktisk og funktionelt møbel, der nemt kan forvandles til ekstra sovepladser.

Moderne, nordisk, klassisk? Find møblerne hos JYSK

Der er stor konkurrence på markedet for sommerhusudlejning, og jo bedre udstyr og komfort, jo nemmere er det at få sommerhuset udlejet. Det er dog også muligt at skille sig ud ved at vælge en bestemt sommerhusstil. Ved at vælge en romantisk, moderne, nordisk eller klassisk sommerhusiindretning, kan du sørge for, at dit sommerhus skiller sig ud fra konkurrenternes. Hvis du mangler hjælp med at finde det helt rette sommerhusinteriør, står vores Business to Business-team klar til at give dig gode råd og vejledning, så du finder de sommerhusmøbler, der matcher dine behov.

Indret sommerhusterrassen med havemøbler og pynt

Mange lejer et sommerhus for at nyde gode stunder med familie og venner. Når vejret er godt, glæder mange sig til at nyde gode måltider og drikkevarer på sommerhusets terrasse. Hos JYSK har vi et stort udvalg af havemøbler, du kan bruge til at indrette sommerhusterrassen. En god tommelfingerregel er at udstyre huset med haveborde og -stole til det antal gæster, der kan bo i sommerhuset. Overvej også at anskaf nogle pynteting som lanterner eller lyskæder, der er geniale til at skabe en hyggelig sommerhusstemning.