Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023  
Bestil inden d. 17. Dec. for levering før jul 

Havebænk med imiteret lammeskind og gasbålsted

Tilbehør til haven - vores 5 favoritter

Et gammelt udtryk siger, at djævelen ligger i detaljen: Hvad der i begyndelsen ser enkelt ud, kan være mere komplekst, end man forventer. Når det handler om at skabe en smuk terrasse, fuld af atmosfære, er det virkelig de små detaljer, der betyder noget - men indretningen behøver nu ikke at være så vanskelig. Her er en liste med 5 af vores favoritter indenfor tilbehør til haven – produkter der skaber et vidunderligt, indbydende og fuldendt look på din terrasse.

Hold varmen

De tidlige dage og sene aftner på terrassen kan blive lidt kølige, men du behøver ikke at lide i kulden med klaprende tænder, mens du varmer hænderne på dit tekrus. Læg i stedet et par bløde imiterede lamskind på tværs af dine havestole. De holder din ryg varm og give dig mulighed for at nyde livet udendørs, selv når temperaturen falder. 


Eller hvad med gasbålsted, som ikke oser?  

Bring dit indendørs liv udenfor

Udsmykning med plaider, tæpper og andre tekstiler på din terrasse er i tråd med den nye megatrend, der fejer hen over hele Europa lige nu: Grænserne mellem stue og terrasse bliver mere utydelige, og møbler er ikke længere beregnet til kun indendørs eller udendørs brug. I stedet er de fremstillet til både din stue og din terrasse. Dette giver dig flere muligheder for indretning og kan skabe en mere hjemlig følelse på terrassen. Suppler din "udendørs stue" med nogle puder og din terrasse lever op til denne trend på ingen tid.

Havehynder på havestole

Et must på en doven sommerdag 

Du må hellere starte dagen med at lægge billet ind på denne lille gynge, for ellers ender det med, at børnene lægger beslag på den. Den er både virkelig behagelig og en fin tilføjelse til din indretning på terrassen - et absolut must denne sommer. Gå igennem dagen i dine tanker eller tag den lille på skødet og tal om små og store begivenheder, mens I gynger frem og tilbage.

Beskyttelse mod både sol og fugt 

Selv på de knapt så solrige dage er en parasol nyttig at have på terrassen. Hos JYSK fås parasoller i flere farver og vil ikke alene tjene som beskyttelse mod solen - en parasol beskytter dig også mod den faldende dug, når solen begynder at gå ned.

Parasoller i forskellige farver på en strand

Den hemmelige ingrediens: Atmosfære

Sidst men ikke mindst: Sommernætterne er ikke det samme uden den varme atmosfære, som stearinlys kan skabe - eller smukke lyskæder eller solcellelamper med et gyldent lys.

Solcellelampe, lyskæde og lanterner


God sommer! 

Udforsk mere

Kom i den rigtige julestemning med indendørs og udendørs julelys

Klargør din terrasse eller altan til vinter

9 tips til en flot og sikker udendørs julebelysning

Engangsgrill: Den perfekte løsning til udendørs madlavning