UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%KØB NU


MØBELDAGE - SPAR 20-50%KØB NU

Tilbehør til haven - vores 5 favoritter

Tilbehør til haven - vores 5 favoritter

Et gammelt udtryk siger, at djævelen ligger i detaljen: Hvad der i begyndelsen ser enkelt ud, kan være mere komplekst, end man forventer. Når det handler om at skabe en smuk terrasse, fuld af atmosfære, er det virkelig de små detaljer, der betyder noget - men indretningen behøver nu ikke at være så vanskelig. Her er en liste med 5 af vores favoritter til tilbehør til haven – produkter der skaber et vidunderligt, indbydende og fuldendt look på din terrasse.

Hold varmen

De tidlige dage og sene aftner på terrassen kan blive lidt kølige, men du behøver ikke at lide i kulden med klaprende tænder, mens du varmer hænderne på dit tekrus. Læg i stedet et par bløde imiterede lamskind på tværs af dine havestole. De holder din ryg varm og give dig mulighed for at nyde livet udendørs, selv når temperaturen falder. 

Havebænk med imiteret lammeskind


Eller hvad med gasbålsted, som ikke oser?  

Gasbålsted med ild i foran havesæt med havebord og havestole

Bring dit indendørs liv udenfor

Udsmykning med plaider, tæpper og andre tekstiler på din terrasse er i tråd med den nye megatrend, der fejer hen over hele Europa lige nu: Grænserne mellem stue og terrasse bliver mere utydelige, og møbler er ikke længere beregnet til kun indendørs eller udendørs brug. I stedet er de fremstillet til både din stue og din terrasse. Dette giver dig flere muligheder for indretning og kan skabe en mere hjemlig følelse på terrassen. Suppler din "udendørs stue" med nogle puder og din terrasse lever op til denne trend på ingen tid.

Havehynder på havestole

Et must på en doven sommerdag 

Du må hellere starte dagen med at lægge billet ind på denne lille gynge, for ellers ender det med, at børnene lægger beslag på den. Den er både virkeligt behagelig og en fin tilføjelse til din indretning på terrassen - et absolut must denne sommer. Gå igennem dagen i tankerne eller sæt den lille på skødet og tal om små og store begivenheder, mens I gynger frem og tilbage.

Lille hvid hængekøje på terrasse

Beskyttelse mod både sol og fugt 

Selv på de knapt så solrige dage er en parasol nyttig at have på terrassen. Hos JYSK fås de i flere farver og vil ikke alene tjene som beskyttelse mod solen - en parasol beskytter dig også mod den faldende dug, når solen begynder at gå ned.

Parasoller i forskellige farver

Den hemmelige ingrediens: Atmosfære

Sidst men ikke mindst: Sommernætterne er ikke det samme uden den varme atmosfære, som stearinlys kan skabe - eller smukke lyskæder eller solcellelamper med et gyldent lys.

Solcellelampe, lyskæde og lanterner


God sommer! 

 

Udforsk mere

Find den rette luftmadras til netop dine behov

Videoguide: Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Klargør din terrasse eller altan til vinter

Kom i den rigtige julestemning med indendørs og udendørs julelys

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.