Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023  

Loungestol, cafesæt og havekrukker i flet på altan

Skab en smuk oase med flettede altankrukker og havelanterner

Det ses overalt i vores stuer og spisestuer og nu også på vores terrasser og altaner. Det blander sig med ubesværet elegance i resten af vores interiør og tilføjer noget organisk til indretningen. Vi taler naturligvis om flet som trend, der også spreder sig vores udendørs områder. Der er noget smukt ved de naturlige, vævede materialer med et håndlavet look. De bringer liv til vores terrasser og balkoner med deres taktile og visuelle kvaliteter: De taler både til vores følesans og vores synssans.

Oven i købet er flet meget alsidigt. Krukker i flet passer godt sammen med andre typer materialer som fx hårdttræ og polypropylen i brede stropper på JEKSEN stabelstolen


Du kan nemt blande forskellige flettede materialer med fx træ og andre farver med et smukt resultat. 

Lanterner og solcellelamper der lyser i mørket på en træterrasse


Kombinationen af krukker i flet i forskellige størrelser og faconer er også fin og skaber et både dynamisk og sammenhængende look.

Er du interesseret i andet tilbehør til haven


Gør din terrasse eller din altan til det perfekte, private fristed med den flettede trend. Havekrukker med et naturligt look skaber et gennemført udtryk i kombination med planter og blomster. Vi anbefaler basilikum, oregano, timian og rosmarin, så du har friske krydderurter til middagen og lavendel på grund af den dejlige duft og de smukke blomster (og som bonus er den ret hårdfør).


JYSK ønsker alle en fantastisk sommer!

Udforsk mere

Kom i den rigtige julestemning med indendørs og udendørs julelys

Klargør din terrasse eller altan til vinter

Hængekøjen: Et udendørs midtpunkt

Opgrader dit udendørsområde med en pavillon