INSPIRATIONSDAGE – SPAR OP TIL 60%*KØB NU


MØBELDAGE - SPAR 20-50%*KØB NU

Loungestol, cafesæt og havekrukker i flet på altan

Skab en smuk oase med flettede altankrukker og havelanterner

Dato:

Kategori: Have

Tags: Havekrukker, Lanterner, Havetilbehør

Det ses overalt i vores stuer og spisestuer og nu også på vores terrasser og altaner. Det blander sig med ubesværet elegance i resten af vores interiør og tilføjer noget organisk til indretningen. Vi taler naturligvis om flet som trend, der også spreder sig vores udendørs områder. Der er noget smukt ved de naturlige, vævede materialer med et håndlavet look. De bringer liv til vores terrasser og balkoner med deres taktile og visuelle kvaliteter: De taler både til vores følesans og vores synssans.

Oven i købet er flet meget alsidigt. Krukker i flet passer godt sammen med andre typer materialer som fx hårdttræ og polypropylen i brede stropper på JEKSEN stabelstolen

Cafesæt på altan med flettet havekrukke


Du kan nemt blande forskellige flettede materialer med fx træ og andre farver med et smukt resultat. 

Flettede lanterner og lanterner i træ på altan


Kombinationen af krukker i flet i forskellige størrelser og faconer er også fin og skaber et både dynamisk og sammenhængende look.

Er du interesseret i andet tilbehør til haven

Flettede havekrukker i forskellige former og størrelser


Gør din terrasse eller din altan til det perfekte, private fristed med den flettede trend. Havekrukker med et naturligt look skaber et gennemført udtryk i kombination med planter og blomster. Vi anbefaler basilikum, oregano, timian og rosmarin, så du har friske krydderurter til middagen og lavendel på grund af den dejlige duft og de smukke blomster (og som bonus er den ret hårdfør).

Lille altan med loungestol og havekrukker i metal og flet


JYSK ønsker alle en fantastisk sommer!