Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023  
Bestil inden d. 17. Dec. for levering før jul 

Julekrus og -skål i klassiske julefarver rød og grøn

Pynt op til jul med klassiske julefarver

Med sine mange lys, den nostalgiske musik og de mange familietraditioner er julen en af ​​de mest magiske tider på året. Så snart december er over os, er julen overalt – både i hjemmet, på gaden, på arbejdet og i alle butikker. Hvis du er en af ​​dem, der elsker jul, kan du sandsynligvis ikke vente til december med at finde julepynten frem.

Klassiske julefarver - med et twist

I dette års julekollektion har vi lagt vægt på at skabe en hyggelig og skandinavisk stemning, med et klassisk design med gennemgående klassiske julefarver. Vi er især begejstrede for vores krus STJERNESTEN med et sødt juleprint.

Krus med julemotiv og teske med julehjerte
Teskeer SERAFINIT guld 4 stk/pk
30,-/pk.
50,- /pk.
Spar 40%
Så længe lager haves
Kun i butik


Teskeen SERAFINIT og kruset STJERNESTEN er perfekt til de hyggelige stunder med familie og venner, hvor man mødes over dejlig varm kakao og hjemmebagte julegodter.

Julepynt der spreder hygge

Hos JYSK elsker vi nisser, og de passer perfekt til en klassisk, rød juleindretning. Også julemusen GYLVE tilføjer hyggelig julemagi til dit hjem.


Gør det til et familieprojekt at pynte op til jul. Lad børnene hjælpe med at placere nisserne rundt omkring i hjemmet, og hyg jer med at finde på navne til dem. Måske får julemagien dem til at komme til live i løbet af natten.


Stil RUTILKVARTS-lysestagen med LED-stearinlyset NELLIK eller AMMONIT-lyset i køkkenet, i stuen eller på julebordet. Levende lys er perfekt til at bringe lys til de mørke, lange vinteraftener.

Stjerneformet lysestage og LED-stearinlys med stjerner
LED lys NELLIK H25cm 2 stk/pk
30,-/pk.
50,- /pk.
(15.00 /Stk)
Spar 40%
Så længe lager haves
Kun i butik

Julen er hjerternes fest

Men ingen jul uden gaver. En af julens største glæder er at forkæle de mennesker, du holder af. Julens mange gaver er en perfekt måde at sprede glæde og julestemning.  Stor eller lille - størrelsen er ligegyldig - men en smukt indpakket julegave vil altid gøre lykke.


Pak dine julegaver ind i KARDUS gavepapir, og tilføj en lille grankogle eller grangren til sløjfen. Flot indpakkede julegaver er super dekorative, så pak dine gaver ind tidligt og hav dem stående fremme i december. Kniber det med at få købt gaverne tidligt, kan du pakke opbevaringskasser ind, og placere dem rundt omkring i hjemmet.


Hvis du kan lide at sprede glæde i hele december, så brug julesokken HIMINROD til de små advents- og kalendergaver.

Dæk et magisk julebord

Maden er ofte julens højdepunkt for mange familier. Uanset om du skal holde juleaften, eller en fest for venner, kan et flot dækket bord sætte stemningen for hele aftenen.

Kagedåse med småkager og fad med nødder og chokolade på køkkenbord
Kagedåse LABRADORIT Ø20xH7cm
15,-/stk.
30,- /stk.
Spar 50%
Så længe lager haves
Kun i butik


Dæk julebordet og brug naturen som omdrejningspunkt. Det er en let måde at skabe et bord, som ser fantastisk ud. Brug en dækkeserviet som CELESTIT, og find grankogler, gamle dekorative grene og kviste udenfor. Placer dem på bordet som borddekoration, sammen med LABRADORIT kagedåsen og stik en teske i krusene til varm kakao eller julethe.  

Læs også om vores Nordic Mood-julekollektion.

Udforsk mere

Valg af det rigtige tæppe: En guide

Guide til indendørs og udendørs julebelysning

Få effektive råd til at fjerne stearin

Julenisserne flytter ind