SLEEPING DAYS – SPAR OP TIL 60%*KØB NU


INSPIRATIONSDAGE - SPAR OP TIL 60%*KØB NU

Spisebord pyntet til jul med juletræ og nisser

Pynt op til jul med klassiske julefarver

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Juleshopping, Juletraditioner, Julepynt

Med sine mange lys, nostalgiske musik og mange familietraditioner er julen en af ​​de mest magiske tider på året. Så snart december er over os, er julen overalt – både i hjemmet, på gaden, på arbejdet og i alle butikker. Hvis du er en af ​​dem, der elsker jul, kan du sandsynligvis ikke vente til december med at finde julepynten frem.

Spisebord pyntet til jul og juletræ med gaver

Klassisk rød - med et twist

I dette års julekollektion har vi lagt vægt på at skabe en hyggelig og skandinavisk stemning, med et klassisk design, hvor rød er den gennemgående farve. Vi er især begejstrede for vores skåle HORNBLENDE med et sødt juleprint.

Skåle og krus med mønster af julemotiver


HORNBLENDE er perfekt til de hyggelige stunder med familie og venner, hvor man mødes over dejlig varm kakao og hjemmebagte julegodter.

Julepynt der spreder hygge

Hos JYSK elsker vi nisser, og de passer perfekt til en klassisk, rød juleindretning. Nisserne FORSETE, DVALIN, BOND og FENRIR tilføjer øjeblikkeligt julemagi til dit hjem.

Nisser i rødt og beige på hylden med grankogler og stearinlys


Gør det til et familieprojekt at pynte op til jul. Lad børnene hjælpe med at placere nisserne rundt omkring i hjemmet, og hyg jer med at finde på navne til dem. Måske får julemagien dem til at komme til live i løbet af natten.

Røde og grå nisser. Et nissepar på en hylde og tre små nisser på grangren


Stil SKINFAXE fyrfadsstager eller HARMOND lanterner i køkkenet, i stuen eller på julebordet. Levende lys er perfekt til at bringe lys til de mørke, lange vinteraftener.

Rød julelanterne og fyrfadsstage med julemotiver

Julen er hjerternes fest

Men ingen jul uden gaver. En af julens største glæder er at glæde de mennesker, du holder af. Julens mange gaver er en perfekt måde at sprede glæde og julestemning.  Stor eller lille - størrelsen er ligegyldig - men en smukt indpakket julegave vil altid bringe glæde.

Julegaver under træ i beige, lilla og rosa


Pak dine julegaver ind i KARDUS gavepapir, og tilføj en lille grankogle eller grangren til sløjfen. Flot indpakkede julegaver er super dekorative, så pak dine gaver ind tidligt og hav dem stående fremme i december. Kniber det med at få købt gaverne tidligt, kan du pakke opbevaringskasser ind, og placere dem rundt omkring i hjemmet.

Julesokker hængende på hylden med motiv af julemand, nisse og rensdyr


Hvis du kan lide at sprede glæde i hele december, så brug julesokken HIMINROD til de små advents- og kalendergaver.

Dæk et magisk julebord

Maden er ofte julens højdepunkt for mange familier. Uanset om du skal holde juleaften, eller en fest for venner, kan et flot dækket bord sætte stemningen for hele aftenen.

Flot dækket julebord med rød dug og guldbestik


Dæk julebordet med farven rød og naturen som omdrejningspunkt. Det er en let måde at skabe et bord, som ser fantastisk ud. Brug en rød dug som GULDSTEN, og find grankogler, gamle dekorative grene og kviste udenfor. Placer dem på midten af bordet som borddekoration. Tilføj HORNBLENDE skåle og krus, samt nostalgiske julelysestager som SKINFAXE, HARMOND eller den mere moderne ERVIN.

Afslut bordopdækningen med DIY-pynt. Tag en frisk grangren, en kanelstang, og bind det til servietterne - enkelt, men effektivt.

Læs også om vores Nordic Mood julekollektion.