SUPERDAGE - SPAR OP TIL 50%

Bomuldshåndklæder og andet tilbehør til badeværelset på en bænk og badeværelsessæt i gråt glas

Ny Nordic Bathroom kollektion med inspiration fra naturen

To gange om året sammensætter Laurence Muller, vores dygtige Category Manager inden for håndklæder, bademåtter, badeforhæng og badeværelsestilbehør en kollektion med stilfulde produkter, som du kan lade dig inspirere af. Kollektionen hedder Nordic Bathroom, og der er en ny i vores butikker fra 20. april.

”De smukke farver på vores SEGERSTA håndklæde er udgangspunktet for den nye kollektion,” siger Laurence. ”SEGERSTA er et garnfarvet bomuldshåndklæde i høj kvalitet, produceret i Portugal. Det er stribet i forskellige nuancer af gul, grå og blå, og det generelle udtryk er roligt og stilfuldt med klare referencer til naturen omkring os.”

Bomuldshåndklæder og andet tilbehør til badeværelset på en bænk


”Vi har alle brug for at gå offline en gang imellem, og naturen er det perfekte sted at koble af. Mange af os vil gerne handle ansvarligt og respektfuldt over for vores naturressourcer. Med denne kollektion ønsker vi at gøre dig i stand til at skabe en naturlig oase på badeværelset, hvor du kan passe på dig selv og lade op med god samvittighed. Kollektionen er kendetegnet ved produkter i naturlige materialer som bomuld og træ. Med de blå og grønne nuancer og jordfarverne og de organiske former er det ikke svært at se et skandinavisk landskab for sig,” siger Laurence.

Badeværelsessæt med sæbepumpe, tandbørsteholder og opbevaringskrukke i gråt glas ved en vask på et badeværelse

Indretning af badeværelse med en grøn profil 

Naturen spiller en vigtig rolle i denne kollektion, og bæredygtighed løber igennem den som en rød tråd. SEGERSTA håndklæder er lavet af 30 % genanvendt bomuld og 70 % ny bomuld. NOLVIK bademåtter bærer GRS-mærket og er lavet af 55 % genanvendt polyester og 45 % bomuld.

Nyt i vores sortiment er LINDOM duftolie med enten citrongræs- eller vanilje-duft. Fra september 2021 fører vi kun duftolier, der produceres i Europa - i dette tilfælde Tyskland. Når vores produkter skal transporteres over kortere afstande, mindsker vi vores CO2-aftryk.

Toilettaske i mørkeblå og duftolie foran et spejl på badeværelse


For nylig meddelte vi, at vi hos JYSK ikke længere bruger plastposer til sengesæt og lagner, og det er også tilfældet med vores bruseforhæng, hvor plastposen er blevet erstattet af et dekorativt FSC®-certificeret papirbånd. Dette nye initiativ sparer miljøet for 1 million plastposer, så ARVIKA, som er en del af denne Nordic Bathroom kollektion, er et valg, der kan gøre dig godt tilpas.

Pedalspand og toiletbørste foran et bruseforhæng i grønne farver


Se også vores nyeste Nordic Mood kollektion

 

Udforsk mere

Vores bedste tips til at fejre Valentinsdag derhjemme

8 ting du ikke bør opbevare på badeværelset

Hold varmen efter brusebadet

Tag dig tid til afslappende selvforkælelse

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.