Træ med lyskæde og fyrfadslys på bord

Klæd dit hjem på til Halloween

Halloween er lige om hjørnet. Det er en begivenhed, der er blevet fejret i Nordamerika med Halloween-fester og ”trick or treat” siden 50'erne, og for nylig har Halloween også gjort sit indtog i mange europæiske lande. I Danmark er vi også begyndt at opdage, at dét at fejre Halloween er en fantastisk undskyldning for at mødes med venner og familie, tænde lys og bruge kvalitetstid på os selv. Skab en varm, hyggelig atmosfære derhjemme med levende lys og lyskæder.

Halloween-udsmykning, der holder hele efteråret

Halloween fejres den 31. oktober, og du behøver ikke at fylde indgangen med falsk edderkoppespind eller anden uhyggelig udsmykning. Prøv i stedet at klæde dit hjem på til Halloween-hygge. Efteråret er en perfekt tid til hygge i hjemmet, så indret dit hjem med bløde plaider og puder. Du kan vælge varme jordfarver, der i sig selv er meget "efterårsagtige" og ses i de faldende blade i september og oktober. Disse farver er perfekte til at skabe en varm og indbydende stemning og spreder masser af hygge. Frem med de hyggelige plaider og kaffekruset og sæt dig til rette med god bog eller et magasin.

Bænk med fake fur plaid og puder i velour, chenille og imiteret pels
ERANTHISPlaid ERANTHIS 130x170 beige
150,-/stk.
349,- /stk.
Laveste pris 30 dage 175,- /stk. (-14%)

Små gnister af gult eller et strejf af orange kan lyse et helt rum op, så hvis du ikke ønsker at lave hele indretningen om, kan meget mindre også gøre det.

Glem ikke også at hygge udenfor med lanterner og lyskæder i træerne.

Flere traditionelle Halloween-aktiviteter:

  • Halloween-fester, hvor gæsterne kommer uhyggeligt udklædt som spøgelser, troldmænd eller mumier
  • ”trick-or-treat” eller på dansk: ”slik eller ballade”, til hvor børn går fra dør til dør, klædt i uhyggelige kostumer og beder om slik – nogenlunde svarende til fastelavn
  • udskæring af græskar til lanterner. Skær toppen af græskarret så det danner et låg. Skrab det indvendige frugtkød i græskarret skrabes ud, og skær et uhyggeligt eller sjovt ansigt i den skal, der er tilbage. Når du placerer et fyrfadslys inde i græskaret og lægger låget på, er lygten færdig.

Find flere ideer til efterårs-aktiviteter for børnene

Udforsk mere

Vælg den rigtige blomstervase

Vælg den rigtige blomstervase

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver