INSPIRATIONSDAGE - SPAR OP TIL 60%*

To små bordlamper og en batterilampe

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for lamper

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Belysning, Indkøberens favorit

Der er nye lamper i vores sortiment inden for belysning, som fortjener en ekstra omtale. Vi har spurgt Tina Nymann, en af vores eksperter inden for boligindretning, hvad der gør dem specielle, og hvor hun bruger dem i sit eget hjem. “Belysning er stemningsafgørende i ethvert hjem. Derfor har jeg valgt at fremhæve to bordlamper og en batterilampe, der tilfører et blødt, hyggeligt lys til dit hjem,” indleder Tina og fortsætter med at beskrive hver enkelt af dem i detaljer.

EDMUND bordlampe i glas

Bordlampe med glasfod og grå lampeskærm på marmorbakke


“EDMUND bordlampe har en lampefod i røget glas og en grå bomuldslampeskærm, der matcher perfekt. Farven og designets enkelhed giver lampen et virkeligt stilfuldt udtryk. EDMUND har en elegance, der gør den perfekt til stuen som både en funktionel og dekorativ lampe. Ønsker du at opgradere dit soveværelse? Placer EDMUND på dit sengebord, og den vil øjeblikkeligt give rummet et luksuriøst udtryk,” siger Tina.

EDMUND bordlampe er 35 cm høj.

Se også Tinas 3 favoritnyheder inden for interiør 

JULIUS bambus bordlampe

Bordlampe i skandinavisk stil med bambusfod


“JULIUS bordlampen har en bambusfod og en enkel lampeskærm i bomuld. Designet er enkelt og skandinavisk, når det er bedst. JULIUS giver et subtilt og blødt lys, som gør den perfekt til sengebordet,” siger Tina.

HOLGER batterilampe

Gylden batterilampe


“I denne sæson vil jeg også fremhæve vores nye batterilampe HOLGER, der giver et varmt og dekorativt lys. Den ledningsløse lampe er nem at placere i dit hjem og skaber den perfekte hyggelige stemning. Stil den på hylder, borde eller tag den med dig,” siger Tina begejstret.

Batterilampe i brunt glas


HOLGER batterilampe er 16 cm høj og leveres med en ikke-udskiftelig LED dekorativ pære. Lampen bruger 3 x AAA batterier, som ikke medfølger.