INSPIRATIONSDAGE - SPAR 20-60% PÅ UDVALGTE VARER*KØB NU


FRI FRAGT PÅ AL PAKKEPOST - SLUTTER TIRSDAG 21.3.2023

Sort loftslampe med elpærer og indsat billede af Tina Nymann

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for lamper

Der er nye lamper i vores sortiment inden for belysning, og tre af dem fortjener ekstra opmærksomhed. Tina Nymann er en af vores eksperter indenfor bolig og indretning, og vi har bedt hende sætte ord på designet og historierne bag: "Jeg har håndplukket nogle lamper, der er lidt utraditionelle - lamper med en bestemt egenskab eller funktionalitet, som alle tilføjer stil og hygge til dit hjem," begynder Tina og fortsætter med at beskrive hver enkelt af de tre lamper.

HANNES diffuser lampe og LEON duftolie

Hvid diffuser lampe


HANNES er en lampe, der også fungerer som diffuser. Hæld lidt vand i bunden, tilsæt et par dråber LEON duftolie, og tænd den. HANNES er 16 cm høj, har en diameter på 11 cm og der medfølger et USB-kabel. LEON duftolie kommer i en pakke med tre forskellige dufte.

“HANNES spreder et skønt, dæmpet lys og – med hjælp fra LEON duftolie – en dejlig duft og en behagelig damp på samme tid. HANNES har et klassisk udtryk, der passer til ethvert soveværelse, teenageværelse eller badeværelse. Den har en bund med trælook, en hvid top i plastik med elegante riller, og den praktiske størrelse gør den ideel på en hylde eller fx et hjørnebord,” siger Tina.

Se også Tinas 3 favoritnyheder inden for interiør 

MAGNAR loftslampe og TORE pærer

Sort loftslampe med store pærer over et middagsbord


MAGNAR er en sort tre-i-en pendel i stål med en rund baldakin og tre ledninger. Hver er 200 cm lang, så du kan justere længden, indtil lampen passer over dit spisebord, eller hvor du vil hænge den – du vikler blot ledningerne op i baldakinen. Lampen inkluderer ikke pærer, men vi anbefaler, at du bruger den røgfarvede TORE spiral LED-pære.

”Det er vigtigt at kombinere MAGNAR pendlen med den rigtige pære, og jeg synes, at den fine, nye TORE spiral LED-pære er helt perfekt. Den elegante lampefatning med messing-look og den store, røgfarvede elpære ser meget stilfuld ud sammen,” siger Tina “Men denne lampe er ikke kun elegant – den er også praktisk og alsidig. Jeg vil selv hænge den over mit spisebord, men den kan sagtens placeres i et mørkt hjørne af en stue eller måske i en entre.”

KLEMENS batterilampe

Batterilampe i bambus og papir


KLEMENS batterilampe er 46 cm høj, har en ikke-udskiftelig LED-pære og en batteriboks med timerfunktion.

”Til sidst vil jeg fremhæve vores batterilampe KLEMENS, der spreder et varmt og dekorativt lys. Pæren er placeret inde i et hvidt plastrør, og det skaber et blødt, diffust lys. Tag fat i håndtaget og bær KLEMENS rundt med dig for at sprede hygge dér, hvor du er,” foreslår Tina.

De nye lamper er til salg på JYSK.dk fra 17. januar.

Udforsk mere

Den personlige billedvæg: Tips og idéer

Værtindegaver til påskefrokosten

Ideer til årets temafest: Eurovision Song Contest

Praktisk indretning med kunstige planter

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.