BLACK WEEK er i gang! Se de gode tilbud her!SHOP NU

 

Længere leveringstid på online ordrer kan forekomme.

 

Grå stofsofa med masser af plads

Grå stofsofa med masser af plads

Mangler du nogensinde siddepladser til dine gæster? Hvorfor så ikke spare dig selv for besværet med at finde skamler og klapstole frem, hver gang du venter selskab? Måske er det på tide med en sofa med masser af plads til venner og familie - eller bare nok til at du kan smække benene op efter en lang dag.

SVALBARD sofaen løser dine pladsudfordringer, uanset om du har brug for en hjørnesofa med chaiselong, en sofa med chaiselong eller bare en 3-personers sofa.

Grå sofa med chaiselong, pyntepuder og plaid i en stue


SVALBARD fås i både en mørkegrå og en lysegrå version. Inde i de løse rygpuder ligger der en tyk, hel skumkerne, der giver sofaen et skarpt og stramt look. Skummet er af høj kvalitet og sikrer, at rygpuderne bevarer deres form.

Læs om DOKKEDAL-kollektionen af sofaborde og TV-borde

I sædehynderne med ekstra dybde gør den tykke skumkerne sofaen superkomfortabel, uanset om du nyder en filmaften for to, eller har gæster til kaffe og kage. Sædehynderne er faste, så de ikke glider rundt. 

Stor grå hjørnesofa med pyntepder og plaid i en moderne stue


Uanset om du foretrækker det elegante look i den lysegrå farveversion eller det mere maskuline udtryk i den mørkegrå version, er SVALBARD et valg, der føles godt. Hele sofaen er OEKO-TEX ® certificeret, og den indvendige ramme og benene er af FSC®-certificeret træ (FSC® N001715).

Stue med en grå stofsofa med plads til 3 personer i en moderne stue

 


SVALBARD sofaen vil gør dig og dine gæster glade i de kommende år. Hvilken en foretrækker du? Skriv en kommentar og fortæl os om din favorit.

 

Udforsk mere

I rampelyset: EGELEV-kollektionen

Guide: Valg af spejl

Hvilke tekstiler varmer bedst?

Hyg jer med pakkeleg

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.