Stor grå hjørnesofa med hynder og plaid i en moderne stue

Grå stofsofa med masser af plads

Mangler du nogensinde siddepladser til dine gæster? Hvorfor så ikke spare dig selv for besværet med at finde skamler og klapstole frem, hver gang du venter selskab? Måske er det på tide med en sofa med masser af plads til venner og familie - eller bare nok til at du kan smække benene op efter en lang dag.

SVALBARD sofaen løser dine pladsudfordringer, uanset om du har brug for en hjørnesofa med chaiselong, en sofa med chaiselong eller bare en 3-personers sofa.

SVALBARD fås i både en mørkegrå og en lysegrå version. Inde i de løse rygpuder ligger der en tyk, hel skumkerne, der giver sofaen et skarpt og stramt look. Skummet er af høj kvalitet og sikrer, at rygpuderne bevarer deres form.

Læs om DOKKEDAL-kollektionen af sofaborde og TV-borde

I sædehynderne med ekstra dybde gør den tykke skumkerne sofaen superkomfortabel, uanset om du nyder en filmaften for to, eller har gæster til kaffe og kage. Sædehynderne er faste, så de ikke glider rundt. 

Uanset om du foretrækker det elegante look i den lysegrå farveversion eller det mere maskuline udtryk i den mørkegrå version, er SVALBARD et valg, der føles godt. Hele sofaen er OEKO-TEX ® certificeret, og den indvendige ramme og benene er af FSC®-certificeret træ (FSC® N001715).

SVALBARD sofaen vil gør dig og dine gæster glade i de kommende år. 

 

Udforsk mere

Find det rigtige TV-bord til din stue

Find det rigtige TV-bord til din stue

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Rullegardiner eller gardiner?

Rullegardiner eller gardiner?