Soveværelsesvindue med mørklægningsgardiner, lette gardiner og kraftige gardiner

Gardiner til soveværelset skaber lys, mørke og privatliv

Det er vigtigt for din søvnkvalitet, at dit soveværelse er helt mørkt om natten og lyst om dagen. Mange nyder også at læse eller bare dagdrømme i sengen på dovne søndage. Med gardiner i flere lag kan du få nøjagtigt det niveau af privatliv og lys, du ønsker i soveværelset.

Tættest på vinduet er det en god ide at hænge et rullegardin med mørklægning, som kan trækkes ned om natten og op igen om morgenen, hvor du vil lukke lys ind. Læs om lys’ betydning for din søvnkvalitet.


Det næste lag bør være et lyst gardin, der holder de skarpeste solstråler ude, men stadig slipper lys ind. Træk det helt for, hvis du vil have lidt privatliv, men stadig vil kunne nyde dagslyset.

Soveværelse med rullegardin trukket halvvejs op og lette gardiner trukket for


Træk gardinerne fra for at få endnu mere lys, eller hvis du vil kigge ud fra din plads i sengen.

Soveværelse med lette gardiner trukket halvvejs fra og lys der skinner ind


Hæng et kraftigt gardin op som det sidste lag for at skabe en hyggelig, hule-agtig atmosfære i soveværelset. Et kraftigt gardin hjælper også med at reducere støj udefra.

Hvis vinduet har nogle specielle mål, hvis du gerne vil have vejledning eller hjælp til montering, så bestil et besøg fra Gardinbussen. Gardinbussen medbringer et stort udvalg og tilbyder både vejledning, opmåling og montering af dine nye gardiner.

Dit soveværelse skifter fuldstændigt udseende, hvis du ændrer farverne på gardinerne. Det kraftige gardin AUSTRA fås i en romantisk velour rosa, en mere alvorlig velour blå og i neutral sand, grå eller grøn. Fælles for dem alle er det rolige, harmoniske look. Vælg den farve, der passer til din personlighed og stil.

 

Udforsk mere

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Rullegardiner eller gardiner?

Rullegardiner eller gardiner?

SMART indretning og intelligente opbevaringsløsninger

SMART indretning og intelligente opbevaringsløsninger

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj