Festlige tilbud - Spar op til 60%

Dyne og pude med bolster i bambusviskose på seng i lyst soveværelse

Dyne og pude med plantebaseret tekstil

En blød, behagelig og varm dyne, der kan lede fugt fra kroppen væk i løbet af natten – det får du med RINGSTIND: En af de nye dyner i JYSK. RINGSTIND er en fiberdyne med betræk i 100% viskose, lavet af bambus og behandlet med aloe vera. Den varme dyne er ikke bare ideel om sommeren men også om vinteren, hvis du har tendens til at fryse om natten. Den unikke kombination af bambus og aloe vera lader huden ånde, så du kan få en god nats søvn.

Læs mere om JYSKs dyner.

RINGSTIND-serien omfatter også en hovedpude med bolster i samme stof som dynen. Det er en høj pude, hvilket gør den ideel til personer, der kan lide at sove på siden. En høj pude udfylder mellemrummet mellem nakken og madrassen og hjælper dig til at opnå en behagelig sovestilling.

Læs mere om JYSKs hovedpuder.

Stof lavet af bambusfibre er blevet produceret i Østasien i tusinder af år. Brugen af aloe vera til medicinske og kosmetiske formål er lige så gammel, men det er kun et par årtier siden, at anvendelsen i tekstiler tog fart. Tekstiler, som er behandlet med ekstrakter fra aloe vera-planten, er ekstra bløde.
Både RINGSTIND dyne og hovedpude er i den velkendte JYSK PLUS kvalitet. For dyner sikrer dette dig 5 års garanti.

Bambus bruges også i JYSK i et stort udvalg af møbler, rullegardiner, kurve, lamper mm.

Udforsk mere

Sikkerhed inden for babydyner og juniordyner

Hvilken dyne størrelse er den rette?

Hvilken hovedpude skal jeg vælge? Den ultimative guide

Hvornår skal din hovedpude skiftes?