Sengeramme med MD-mærket madras

CE- og MD-mærkede madrasser og dyner

I JYSK kan du få både madras, topmadras og sansestimulerende tyngdeprodukter, der er CE-mærkede som medicinsk udstyr (MD). Produkterne er alle udviklet og designet med udgangspunkt i erfaringer fra den professionelle sundheds- og plejesektor.

Hvad betyder MD-mærket?

Kombinationen af CE-logoet og MD-logoet fortæller dig, om et produkt er mærket som medicinsk udstyr. Det er din garanti for, at produktet lever op til den europæiske lovgivning omkring medicinsk udstyr.

Kombinationen af CE-logoet og MD-logoet viser, at et produkt opfylder kravene til medicinsk udstyr inden for europæisk lovgivning

Høj produktsikkerhed

Når du køber et produkt, der er mærket som medicinsk udstyr, er du garanteret, at det overholder EU-lovgivningen og opfylder særlige miljø-, sundheds- og sikkerhedskrav.

JYSKs leverandører af MD-mærkede produkter skal opfylde strenge krav, for at deres produkter kan godkendes. De skal kunne dokumentere produktets kvalitet, sikkerhed og ydeevne. Produkterne skal alle have en effekt, der kan dokumenteres gennem test og afprøvninger.

Herudover skal leverandørerne have sundhedsfagligt og kompetente personale, som udvikler produkterne, samt et kvalitetsstyringssystem, der kan håndtere den nødvendige tekniske dokumentation af produkterne.

Kontrolleres af Lægemiddelstyrelsen

En af vores leverandører er ZiboCare Denmark ApS. Deres produkter er registreret hos Lægemiddelstyrelsen og underlagt deres kontrol. Lægemiddelstyrelsen administrerer lovgivningen for medicinsk udstyr og foretager løbende kontrolbesøg. ZiboCare Denmark Aps er leverandør til sundhedsvæsenet i både Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland og Holland, så du kan være sikker på, at deres MD-mærkede produkter i JYSK alle er godkendt som medicinsk udstyr og lever op til den gældende lovgivning.

Professionelle sundhedsmadrasser og topmadras

Den MD-mærkede madras i JYSK, GOLD F105, har en kerne af AIR memory-skum, der sikrer en optimal trykfordeling. Dette giver en stabil komfort og er medvirkende til at forebygge tryksår, hvis brugeren for eksempel er sengeliggende igennem længere tid. Madrassen har fem komfortzoner, der giver særlig støtte til områder som hoved, skuldre, hofter og ben.

Det samme gælder den MD-mærkede topmadras, GOLD T85, og begge har en unik glidezone i hofteområdet, som gør det nemmere at skifte stilling, vende sig i sengen og komme ud af sengen. Glidezonen er placeret under betrækket for at reducere friktionen mellem betræk og skum.

Betrækkets kølende effekt gør kombinationen af en madras og en topmadras i AIR memory-skum ideel.

Tyngdedyner kan være med til at skabe en følelse af ro

De MD-mærkede tyngdedyner, WELLBEE og CHAIN, kan hjælpe dig med at opnå en følelse af ro og velvære. Nogle mennesker har gavn af tyngdedyner i en travl periode, andre når de føler uro, stress eller angst. Personer med demens kan også have gavn af en tyngdedyne.

Læs mere om tyngdedyner

Andre sansestimulerende produkter

ZiboCare er også leverandøren bag to andre MD-mærkede sansestimulerende produkter: Tyngdetæppet SENS-AID og tyngdekraven RELAX. Begge kan hjælpe dig til at opnå mere ro og er ideelle til brug i sofaen, når man ser tv eller læser en bog.

Udforsk mere

Sengeguide

Sengeguide

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

Hvad er bedst: Andedun eller gåsedun?

Hvad er bedst: Andedun eller gåsedun?

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn