Kraftige gardiner der skaber ro

Skærm af for lys, træk og nysgerrige blikke med gardiner i tykt stof. Lys er dejligt, men en gang i mellem kan det være rart at kunne gøre et rum mørkt. Vores tykke gardiner blokerer effektivt for lyset og er samtidig rigtig pæne i indretningen. Find din favorit blandt vores mange farver, f.eks. hvid, natur, grå, blå, rosa, grøn og sandfarvet. Vi har gardiner i polyester og bomuld, som giver en række forskellige udtryk. Du kan eksempelvis vælge et glat silkelook, et tungere fløjl-look eller et lettere hør-look. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et godt tilbud hos JYSK.

Er du i tvivl om hvilken gardinløsning, der passer til dig? Så læs mere i vores gardin guide her

23 produkter
    23 produkter

    PRAKTISK SOLAFSKÆRMNING MED KRAFTIGE GARDINER

    Færdigsyede gardiner i et kraftigt materiale er en praktisk solafskærmning. Kombiner dine kraftige gardiner med et undergardin eller et gardin i et tyndt materiale. Denne gardinløsning skaber privatliv, men giver stadig mulighed for at lade lyset komme ind i rummet i dagstimerne. Hos JYSK kan du købe gardiner i mange forskellige farver og udtryk – så det skulle være nemt at finde gardiner, som passer perfekt til dit hjem.

    SKRÆDDERSYEDE GARDINLØSNINGER FRA JYSK

    Har du svært ved at finde gardiner, der passer perfekt til dine behov? Vi tilbyder gardiner lavet efter specialmål, så de tilpasses dine individuelle ønsker og behov. Du kan læse mere om speciallavede gardiner her.