Kraftige gardiner der skaber ro

Skærm af for lys, træk og nysgerrige blikke med gardiner i tykt stof. Lys er dejligt, men en gang i mellem kan det være rart at mørklægge et rum. Vores tykke gardiner blokerer effektivt for lyset og fås i mange forskellige farver og materialer. Så om du er til mønstrede, ensfarvet eller blomstrede gardiner så har vi nogen, som passer til din stil. Hos JYSK kan du få kraftige gardiner lavet af både polyester, viskose og bomuldsstof. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find et godt tilbud.

Er du i tvivl om hvilken gardinløsning, der passer til dig? Så læs mere i vores gardin guide her

  Færdigsyede gardiner - Kraftige gardiner

  Et godt tilbud
  Et godt tilbud
  Et godt tilbud
  Et godt tilbud
  Gardin LOLLAND 1x140x300 blå
  2 for 299,-
  199,- /stk.
  Spar 25%
  Kun i butik

  PRAKTISK SOLAFSKÆRMNING MED KRAFTIGE GARDINER

  Færdigsyede gardiner i et kraftigt materiale er en praktisk solafskærmning. Kombiner dine kraftige gardiner med et undergardin eller et gardin i et tyndt materiale. Denne gardinløsning skaber privatliv, men giver stadig mulighed for at lade lyset komme ind i rummet i dagstimerne. Hos JYSK kan du få både grå, sorte, blå, grønne, hvide, rosa og beige versioner – så det skulle være nemt at finde gardiner, som passer perfekt til dit hjem.

  SKRÆDDERSYEDE GARDINLØSNINGER FRA JYSK

  Har du svært ved at finde gardiner, der passer perfekt til dine behov? Vi tilbyder gardiner lavet efter specialmål, så de tilpasses dine individuelle ønsker og behov. Du kan læse mere om speciallavede gardiner her.