Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

INSPIRERENDE UDELIV – SPAR OP TIL 60%KØB NU


Find ud af hvilken udendørstype du erTAG TESTEN HER

Kvinde ligger søvnløs i sengen

World Sleep Day

Dato:

Kategori: Søvnråd

Søvn er et emne, der får meget omtale i disse år. Talrige apps til vores smartphones lover at hjælpe os med at glemme vores bekymringer, så vi kan falde i søvn. Du kan læse historier designet til at få dig til at slappe nok af til at døse hen. Der er beroligende spillelister, der kan hjælpe os til at falde til ro, du kan lytte til podcasts om søvn, og du kan overvåge din søvn med en søvn tracker, der registrerer den tid, du bruger på at sove, din søvnkvalitet osv.

World Sleep Day blev introduceret i 2007 med det formål at fejre søvn og øge bevidstheden om vigtige aspekter af søvn. Med tanke på hvor optagede vi er af falde hurtigt i søvn, og af at sove igennem kan man undre sig over, om en enkelt dag virkelig er nok.

Ikke desto mindre er World Sleep Day en værdifuld påmindelse om søvnens betydning for vores velbefindende. Det er World Sleep Day Committee of World Sleep Society, der står bag World Sleep Day. Verden over planlægger ngo'er, hospitaler og universiteter begivenheder og aktiviteter centreret om søvn.

World Sleep Day 2021

World Sleep Day 2021 finder sted den 19. marts og har temaet "Regelmæssig søvn, sund fremtid", der fremhæver søvn som vigtig for sundheden. Regelmæssig søvn er tæt forbundet med sund fysisk og mental tilstand, og din livskvalitet kan forbedres med sund søvn. På den anden side forringes helbred og livskvaliteten, hvis du ofte ligger søvnløs.

Hos JYSK kan du altid finde hjælp, hvis dine søvnproblemer skyldes en forældet seng, en dyne, der enten er for varm eller kold, en pude, der ikke passer til din sovestilling, eller der er andre problemer med dit sovemiljø.

Besøg en af ​​vores butikker eller udforsk vores online sortiment.


Læs vores bedste tip til en sund søvn

Læs mere om World Sleep Day