Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Få den eksotiske trend URBAN JUNGLE i dit eget hjem

Luk naturen indenfor med den eksotiske URBAN JUNGLE-trend

Dato:

Kategori: Inspiration, Indretning

Tags: Trends, Nyheder

Bliv inspireret til at forny dit hjem med den nye URBAN JUNGLE-trend, og se, hvordan du selv kan skabe en stemning præget af naturen og eksotiske mønstre.

Inspiration fra Cuba

URBAN JUNGLE er en eksotisk stil, som fortsætter den botaniske trend, hvor naturen flytter indenfor. Inspirationen er især hentet fra Cuba og Havana.

Planter, frugter og andre fascinerende motiver fra naturen flytter med indenfor som en del af trenden. Bl.a. går ananas og kaktus igen som populære motiver, som giver et eksotisk twist.

URBAN JUNGLE-trend

Levende farver

Farverne, der kendetegner URBAN JUNGLE-trenden er især blå, grøn og gul. Brug disse smukke, levende farver sammen med de eksotiske motiver, og sæt det sammen med hvide toner og lyse materialer, så du rammer den rigtige balance. Det er især en god idé at kombinere med lyst træ.

URBAN JUNGLE-trend - levende farver

Grønne planter

Et simpelt og billigt tip for at skabe URBAN JUNGLE-trenden er at bruge masser af grønne planter. De giver din indretning en klar fornemmelse af at få naturen helt ind i stuen - og en bonus er, at de bidrager til at skabe et dejligt og sundt indeklima.

Smarte opbevaringsbokse og spændende keramik

Vi har sørget for, at du kan vælge mellem et stort udvalg at produkter, som passer ind i URBAN JUNGLE-stilen - fra smarte opbevaringsbokse og spændende keramik til farvestrålende håndklæder og lækre pyntepuder. Mix og match dine egne favoritter, og skab liv og farver i din boligindretning.

Nøje udvalgt af vores egne eksperter  

URBAN JUNGLE-trenden er nøje udvalgt af vores egne eksperter, så du kan finde et stort og inspirerende udvalg af produkter, der kan peppe din boligindretning op til nye højder. 

Birgitte JYSK

Kommentarer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.