Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

SUPERDAGE - SPAR OP TIL 60%

Lanterne, blomster og fyrfadsstager på havebord

Skab en smuk oase med flettede altankrukker og havelanterner

Dato:

Kategori: Have

Tags: Havekrukker, Lanterner, Havetilbehør

Det ses overalt i vores stuer og spisestuer og nu også på vores terrasser og altaner. Det blander sig med ubesværet elegance i resten af vores interiør og tilføjer noget organisk til indretningen. Vi taler naturligvis om flet som trend, der også spreder sig vores udendørs områder. Der er noget smukt ved de naturlige, vævede materialer med et håndlavet look. De bringer liv til vores terrasser og balkoner med deres taktile og visuelle kvaliteter: De taler både til vores følesans og vores synssans.

Flettede kukker passer godt sammen med andre typer materialer som fx hårdttræ og polypropylen i brede stropper på BEDER bænken og metal på lanternen IBISHUSE:


Du kan også nemt blande forskellige flettede materialer og farver med et smukt resultat. Her har vi kombineret SVANE havekrukkerne i vejrbestandig polyrattan med SANSEBIE havekrukkerne i grålig kubo og STRAND lanternerne i pil.

Er du interesseret i andet tilbehør til haven?


Gør din terrasse eller din altan til det perfekte, private fristed med den flettede trend. Havekrukker med et naturligt look skaber et gennemført udtryk i kombination med planter og blomster. Vi anbefaler basilikum, oregano, timian og rosmarin, så du har friske krydderurter til middagen og lavendel på grund af den dejlige duft og de smukke blomster (og som bonus er den ret hårdfør).


På de varme sommernætter, som vi alle drømmer om, kan du nyde den smukke leg mellem lys og skygge fra BRUSHANE lanternen. Læn dig tilbage med en kop kaffe og fordyb dig i dine tanker.

Vi hos JYSK ønsker alle en fantastisk udendørs sæson!
 

Displaying 0 - 0 of 0