Møbeldage - Spar op til 50%

Tre bambus pendler hængende over spisebord og rattan bordlampe

Se dit hjem i et nyt lys

Lamper kan ændre stemningen i dit hjem og have en stor indflydelse på, hvordan et rum opleves. Du kan let skabe en hyggelig belysning, der passer til dine behov uden at det koster meget.

Lys din bolig op i vintermørket

Vinteren kan virke lang og mørk, men med små tilføjelser af hygge og dekorative lamper, kan du skabe en hyggelig og varm stemning, som får vinteren til at virke en lille smule kortere.

Du kan placere den elegante bordlampe ALBERT på hylder, kommoder eller sengeborde. Lampen er lavet i rattan, der giver et varmt lys og skaber en smuk skyggeeffekt. Har du brug for lidt mere lys, kan du vælge at tilføje vores gulvlampe DANI. Den er perfekt til at oplyse mørke hjørner. DANI er lavet af bambus og er 54 cm høj.

Beige og krom gulvlampe
Gulvlampe KRISTOF H145cm børstet stål
300,-/stk.
399,- /stk.
Laveste pris 30 dage 399,- /stk. (-25%)
Et godt tilbud
Spar 25%

En anden smuk gulvlampe er KRISTOF. Designet er klassisk og enkelt, så den passer let ind i de fleste hjem. Selve lyskilden er placeret højt, hvilket gør at den spreder lyset langt i rummet. En ide kan være at bruge KRISTOF som en tilføjelse til din loftslampe. Den er også perfekt ved siden af ​​dit foretrukne læsespot.

Skab hygge med dekorativ belysning

Med den rette dekorative belysning kan du skabe et hjem fyldt med atmosfære og hygge. Om vinteren kan det være fristende at trække sig tilbage og hygge indendørs. Desværre kommer der ikke meget naturligt lys ind om vinteren, så en enkelt lyskilde er derfor ofte ikke nok til at dække behovet for lys.

Tre pendel lamper i bambus hængende over spisebord i lyst træ

Placer flere pendellamper ved siden af ​​hinanden, og få den optimale belysning i din spisestue. Vores pendel SIGVARD er lavet af bambustræ, der giver et varmt udtryk og lys. Det moderne design gør den til et iøjnefaldende midtpunkt i boligen.

Det er god ide at oplyse et rum ved hjælp af flere lyskilder. Ved at sprede lyset ud mellem flere lamper får rummet en følelse af dybde, samtidigt med at det er nemt at tilpasse efter behov. Vores bordlampe PATRIK er oplagt på hjemmekontoret, men er også perfekt på en hylde eller reol i stuen.

Udover at være dekorative og hyggelige, så er stearinlys også gode som små ekstra lyskilder. Skru op for den hyggelige stemning, og tænd stearinlys, og placer dem rundt i dit hjem. De giver ikke meget lys, men er gode til at lyse mørke hjørner op. 

 

Udforsk mere

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Frisk dit hjem op med kunstige planter

Frisk dit hjem op med kunstige planter

Tilføj et strejf af naturlig varme til dit spisebord med Nordic Mood

Tilføj et strejf af naturlig varme til dit spisebord med Nordic Mood

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil