Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
3 forskellige stylings med forskellige farver i soveværelset

Sådan skaber du stemning med styling og farver i soveværelset

Dato:

Kategori: Soveværelse

Tags: Soveværelse, Indretning, Sengesæt, Belysning

Foretrækker du et stramt og afdæmpet look i dit soveværelse, en varm og blød stemning, eller er du til det mere lette og luftige? Lad dig inspirere af disse 3 forskellige typer indretning, der viser, hvad den rette styling kan betyde i et soveværelse med hvide vægge. Når du bruger puder, plaider, sengetøj, belysning og møbler med omtanke kan du nemt indrette et soveværelse, der matcher din personlighed - et rum, hvor du føler dig godt tilpas, og hvor du kan slappe af.

Indretning af soveværelse i skandinavisk stil

Hvis du elsker et roligt og simpelt look, skal du bruge nedtonede farver, naturlige materialer som træ og naturflet og prøve at tænke i minimalistiske baner.


ADA sengelinned er GOTS-certificeret organisk bomuld og garnfarvet med blå og sandfarvede striber på hvid baggrund. Det har et afdæmpet look, og hvis du kombinerer det med flettede kurve og en vase med marehalm eller pampasgræs, har du et soveværelse, der oser af livet ved vestkysten.

Læs om vores indkøbers 3 favoritter inden for sengetøj

Varme og feminine farver i soveværelset

Brug brændte toner, møbler i træ og grønne planter for at skabe en varmere stemning. I dette soveværelse har vi kombineret vores sengelinned ANDREA med tæppet TULPAN i off-white, terracotta og gul og THEODOR-klemmelamper i brændt rød. Som prikken over i'et har vi tilføjet JARLE kurve og AXEL blomsterpotter i lilla og gul.


De sandfarvede, bølgede linjer på sengelinnedet og det fine mønster på kurvene skaber en munter og uhøjtidelig atmosfære i soveværelset.

Et soveværelse med en luftig atmosfære

I dette soveværelse inviterer vi dig på en visuel tur ud i rummet. Sengesættet SIRI har stjernetegn trykt på mørkeblå baggrund og appellerer til enhver, der lader tankerne flyve inden sengetid - eller dem der interessererer sig for astronomi.


Der er flere hentydninger til himlen over os i dette soveværelse: I baggrunden strækker blomsterpotten MANDRUP sig opad på sine metalben, og forrest står den cirkulære fyrfadsholder ESGIR på det lette bord RAMSDAL. Det både afslappede og højtidelige udtryk i dette rum skaber ideelle rammer for at falde i søvn.

Hvilket soveværelse er din favorit? Fortæl os om det i kommentarerne!