Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Forskellige typer af stole

Miks og match dine spisebordsstole

Dato:

Kategori: Indretning

Står du og mangler nye stole til dit spisebord, men er du ked af at sige farvel til dine gamle spisebordsstole? En ny stoletrend gør det muligt at kombinere spisebordsstole på kryds og tværs af farver, stil og design. På den måde kan du beholde dine gamle stole og give dem selskab af nye stole til spisebordet.

Få inspiration til hvordan du kan få stoletrenden ind i din egen stue, uanset om du udelukkende er på udkig efter nye stole eller måske også et nyt spisebord.

Kombinér nye og gamle spisebordsstole

Den nye stoletrend handler i høj grad om, at du tør bryde med mere klassiske spisebords look, der er kendetegnet ved ens stole og dermed et mere stilrent udtryk. Med den nye stoletrend bliver der åbnet op for at kombinere nye og gamle spisebordsstole, når du vælger stole til spisebordet. Det kan du gøre på forskellige måder.

En mulighed kan være, at du køber nye stole til spisebordet, der har samme type design som dine gamle. Du kan også vælge at gå med stole i samme farve, men i forskellig stil, eller du kan mikse både farve og design på dine stole.

Giv spisestuen et nyt look med nye spisebordsstole

Har du ingen gamle spisebordsstole stående, er en anden mulighed, at du vælger at købe nye stole til spisebordet i forskellige farver og materialer, hvor du matcher forskellige design, farver og stil. På den måde kan du sætte dit eget personlige præg på dine spisebordsstole, og du kan vælge at mikse forskellige modeller, hvis du eksempelvis har set dig varm på mere end én model.  Mix of chairs

Spisebordet er familiens samlingspunkt

Dit spisebord har en vigtig placering i din spisestue, og i mange moderne hjem er spisebordet familiens samlingspunkt. Det er ofte ved spisebordet, at familien sidder og taler om dagens begivenheder. Det understreger vigtigheden af, at du gør noget ud af vælge et spisebord og nogle stole til spisebordet, som passer til dig både komfort- og stilmæssigt. Spisepladsen dominerer ofte indretningen i spisestuen. Derfor er det vigtigt, at der bliver skabt en rød tråd mellem spisestueindretningen og indretningen i resten af boligen.

Hvis det ikke kun er stolene, som du har behov for at få udskiftet, har vi tidligere skrevet en række gode råd til valg af nyt spisebord, som du kan overveje, inden du investerer i et nyt spisebord. 

Sæt dit personlige præg gennem farver og materialer

Den nye trend gør det også muligt at mikse mintgrønne stole med eksempelvis en klassisk stol i mørk træ, uden det ligner stilforvirring. Du kan bryde de klassiske og mere rene linjer, og derved gør dine spisestue mere personlig og unik. Det afgørende er, at du tør mikse på tværs af stil, farve og materialer. Med den nye trend kan du give din spisebordsindretning kant og sætte et personligt præg på din stueindretning!

Du kan finde mere inspiration til indretning af din spisestue i blogindlægget her.