Havemøbeldage - Spar op til 50%

Spisestue med gule spisebordsstole og skænk i valnød

Indret med hotte efterårsfarver

Efteråret nærmer sig, og det gælder også i boligverdenen. Når du indretter dit hjem, så det reflekterer årstiden, er det med til at skabe harmoni og hygge. Du kan skabe den rette efterårsstemning i din indretning ved at inddrage mørke og gyldne efterårsfarver, bløde boligen op med varme tæpper, så du kan holde varmen, og sørge for hyggelig belysning.

Lad årstiden afspejle sig i boligen

Efteråret er for mange en hyggelig overgangsperiode, hvor vi går fra de varme og lune sommeraftener og over til de kolde og klare vintermåneder. Efteråret er en hyggelig årstid, hvor naturen viser sig fra sin flotteste og mest gyldne side. Det er derfor også en årstid, som er perfekt at tage med indendørs. Du kan eksempelvis samle grene og kogler fra haven eller skoven, og anrette dem som efterårsdekorationer i vaser eller på fade.

Vase med kunstige blomster
Kunstig blomst DAVID H65cm assorteret
50,-/stk.
169,- /stk.
Laveste pris 30 dage 75,- /stk. (-33%)
Spar 70%
Så længe lager haves
Kun i butik

Efterårets indretningstendenser

Efterårets tilbagevendende indretningstendens er et farveskifte fra de lyse til de mørke farver. Farverne er stærkt inspireret af den smukke efterårsnatur, og farver som grøn, brun, bordeaux og alle varme nuancer præger efterårets interiør. En anden vigtig efterårstendens er at kombinere forskellige mønstre og materialer. 

Sofa med pyntepude og plaid
Pyntepude VALERIANA 50x50 tern rød
60,-/stk.
129,- /stk.
Laveste pris 30 dage 85,- /stk. (-29%)
Spar 53%
Så længe lager haves
Kun i butik


Interiør i naturmaterialer som træ og læder passer fantastisk godt i efterårsindretningen. Et plus er også, at de kan skabe en autentisk og rolig stemning. Tæpper i varme farver og luksuriøse, bløde puder fuldender din efterårsindretning og kan give det sidste pift. Et efterårshit er også at indrette med et lammeskind i lænestolen eller på spisebordsstolene hvis de ikke er polstrede. 

Giv din indretning et gyldent drys

Boligindretning med gyldne farver giver et moderne og tidløst udtryk til din indretning. Flotte pyntepuder eller hyggelige fyrfadsstager i gyldne farver som kobber, guld eller sølv er perfekte til efterårsindretningen. De gyldne farver går godt i spænd med de fleste farver og stilarter. Derfor vil det klæde de fleste hjem at drysse gyldne nuancer ud over indretningen. 

Skab efterårshygge med levende stearinlys

Levende lys er en rigtig god måde at skabe hygge og varme på i de kolde og mørke måneder. Skæret fra levende lys skaber en perfekt stemning af hygge. Hyggelige stearinlys fuldender stemningen på de kolde, blæsende og regnfulde efterårsaftener.

Bloklys, fyrfadslys, duftlys og andre levende lys er både en nem og billig måde at skabe hygge på. Tænk i inspirerende muligheder, når det kommer til hyggelig indretning med stearinlys – det gør din indretning med lys mere unik, personlig og sikkert også billigere.

Bordpyntning med efterårsdekorationer

Skal du holde et arrangement, en fest eller andet i løbet efteråret er der gode muligheder for at integrere efterårssæsonen i din bordpyntning. De gyldne nuancer skaber den perfekte autentiske og naturlige indretning i dine rum.

Det er samtidigt forholdsvist nemt at finde materialer til dine efterårsdekorationer. Efterårsindretningen er netop kendetegnet ved materialer og interiør i ’outdoor colours’, som du kan finde ude i naturen. Det kan eksempelvis være mos, kastanjer, blade eller græskar, som giver en efterårsdekoration et gyldent og varmt look. Husk også på, at dine efterårsdekorationer både kan laves til inde- og udebrug.

Udforsk mere

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Frisk dit hjem op med kunstige planter

Frisk dit hjem op med kunstige planter

Tilføj et strejf af naturlig varme til dit spisebord med Nordic Mood

Tilføj et strejf af naturlig varme til dit spisebord med Nordic Mood

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil