Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Stue med sort gulvlampe, lille batterilampe, hvid pendel og et portræt af Tina Nymann

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for lamper

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Belysning

Der er nye lamper i vores sortiment inden for belysning, som fortjener en ekstra omtale. Vi har spurgt Tina Nymann, en af vores eksperter inden for boligindretning, hvad der gør dem specielle, og hvor hun bruger dem i sit eget hjem. "Det, disse tre lamper har til fælles, er deres elegance," begynder Tina og fortsætter til at beskrive hver af dem i detaljer.

ADRIAN sort gulvlampe

Stue med sort gulvlampe, en reol og en skulpturel vase


“ADRIAN gulvlampen er lavet af sort metal og har en lampeskærm af glas. Materialernes enkelhed matcher designet helt perfekt. ADRIAN har en lethed og en elegance, der gør den velegnet i ethvert rum og i ethvert hjem. Hvis du har et hjem i en romantisk stil, bidrager den med en dejlig enkelhed. Hvis du bor minimalistisk, vil den matche din stil med sit stringente udtryk,” fastslår Tina.

VALDER hvid pendel

Hvid pendel over et spisebord


”VALDER er lavet af papir og har en sort/hvid stofledning, og selvom den har en mere kompleks form end ADRIAN gulvlampen, synes jeg, at de begge er meget stilfulde. Jeg betragter VALDER som et stykke papirkunst, og den ser så fin ud, som den hænger der fra loftet. Når du tænder lyset, vil du virkelig sætte pris på det tynde papir og lampens struktur. Resultatet er en smuk, levende belysning, der aldrig ser ens ud,” siger Tina med begejstring.

ARNOLD batterilampe

En batterilampe med stor pære på et bord


"ARNOLD er en stilfuld batterilampe med en nude-farvet base i keramik og en stor pære," starter Tina. ”Batterilamper er super praktiske og har mange fordele: De er lette at flytte rundt på. Du kan bruge ARNOLD som erstatning for et fyrfadslys og undgå stearinos. Den bliver ikke varm, så du behøver ikke bekymre dig, hvis husets teenager forelsker sig i lampen og tager den med ind på sit værelse. Og du kan placere den, hvor du vil, uanset om der er et stik i nærheden,” siger hun og afslutter: ”Oveni alle disse fordele har ARNOLD en ravfarvet pære, der kaster et varmt og hyggeligt lys. Hvad har man ellers brug for?”

Se også Tinas 3 favoritnyheder inden for interiør