Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Fra 6.-19.12.2019 får du fri fragt på alle GLS-pakker 

SPAR 20-50% PÅ ALLE INDENDØRSMØBLER* - SE DE GODE TILBUD
THEODOR klemmelampen på en hylde

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for lamper

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Belysning

Tina Nymann har været JYSKs indkøber inden for lamper og dekoration siden 2015. Vi har bedt hende om at fortælle om sine favoritter blandt sæsonens nye lamper i JYSK-sortimentet.

”Den rette belysning kan virkelig ændre stemningen i dit hjem, og lamper er et godt værktøj til at skabe en hyggelig og behagelig ramme om din hverdag,” starter Tina og fortsætter: ”En legende og kreativ tilgang til valg af lamper fører tit noget virkelig godt med sig, og i mine øjne skal belysningen altid fungere som et supplement til indretningen. Med de nye, alsidige lamper i vores sortiment: FRED, HUGO, SIGVARD og THEODOR er jeg sikker på, at vores kunder kan finde en loftslampe, en gulvlampe eller en væglampe, der passer perfekt til deres hjem og stil.”

FRED – loftslampe med blødt og moderne lys 


”Især vores lampe FRED er et godt valg til en moderne loftslampe. Det bløde og diffuse lys fra FRED gør, at den hænger perfekt over spisepladsen. Noget af det, jeg er vild med ved denne lampe, er den elegante, ovale form og det smukke, rillede opalglas, der sikrer et blødt og eksklusivt lys. FRED pendlen er et fremragende valg til dit spisebord, dit køkken eller din stue. En anden ide er at hænge FRED i et hjørne af stuen for at skabe et hyggeligt og stilfuldt look.”

Se også vores indkøbers favoritter inden for sengetøj

HUGO - elegant og moderne gulvlampe


”HUGO er vores nye, elegante gulvlampe. Jeg er vild med det moderne look og kombinationen af den matsorte finish og messingdetaljerne, som giver lampen et eksklusivt look. En stor fordel ved gulvlamper er, at de reducerer de skygger, der bliver skabt af loftslys. Derfor er det en god ide at kombinere HUGO med en loftslampe. Jeg ville enten placere HUGO ved en lænestol eller en sofa eller helt enkelt som et dekorativt element pga. det elegante design. Uanset om du indretter din stue, dit soveværelse eller dit køkken, vil HUGO pynte i rummet.”

THEODOR - alsidig og dekorativ væglampe


”Med THEODOR klemmelampen synes jeg virkelig, at vi har en alsidig, moderne og multifunktionel lampe. Den er både praktisk og dekorativ, og du kan bruge den på utallige måder. Den lille lampe kommer i to farver: brændt rød og en klassisk mat sort.”


”Det, der virkelig gør denne lampe speciel, er klemmen, der giver dig mulighed for at placere lampen hvor som helst i dit hjem. Placer den på en hylde, en bordkant, en reol - mulighederne er mange. Jeg vil bruge THEODOR de steder, som har brug for mere lys, men også som et smart dekorativt element for at fremhæve de hjørner og flader, jeg bedst kan lide i mit hjem.”
 

 

Louise Content Specialist

Comments