Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60% 

SHOP NU
Klemmelampe på en hylde med blomsterpotte med kunstig plante

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for lamper

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Belysning

Tina Nymann har været JYSKs indkøber inden for lamper og dekoration siden 2015. Vi har bedt hende om at fortælle om sine favoritter blandt sæsonens nye lamper i JYSK-sortimentet.

”Den rette belysning kan virkelig ændre stemningen i dit hjem, og lamper er et godt værktøj til at skabe en hyggelig og behagelig ramme om din hverdag,” starter Tina og fortsætter: ”En legende og kreativ tilgang til valg af lamper fører tit noget virkelig godt med sig, og i mine øjne skal belysningen altid fungere som et supplement til indretningen. Med de nye, alsidige lamper i vores sortiment: FRED, HUGO, SIGVARD og THEODOR er jeg sikker på, at vores kunder kan finde en loftslampe, en gulvlampe eller en væglampe, der passer perfekt til deres hjem og stil.”

MATINUS - moderne gulvampe 

"Vores nye gulvlampe MATINUS har et retro-look med to små lampehoveder, der kan indstilles i højden og peges hvorhen du ønsker det. Den er elegant og klassisk og har et udtryk, der vækker minder om 60'ernes interiørtrends. Det er ikke usandsynligt, at de stilfulde og skarpe linjer vil inspirere dig til en mere minimalistisk indretning. Du kan komme i gang ved at læse vores blogindlæg: Sådan begynder du en minimalistisk livsstil," siger Tina med et smil.

Gulvlampe med to spots i stue med plakater i rammer og lænestol i rattan.


Se også vores indkøbers favoritter inden for sengetøj

HUGO - elegant og moderne gulvlampe


”HUGO er vores nye, elegante gulvlampe. Jeg er vild med det moderne look og kombinationen af den matsorte finish og messingdetaljerne, som giver lampen et eksklusivt look. En stor fordel ved gulvlamper er, at de reducerer de skygger, der bliver skabt af loftslys. Derfor er det en god ide at kombinere HUGO med en loftslampe. Jeg ville enten placere HUGO ved en lænestol eller en sofa eller helt enkelt som et dekorativt element pga. det elegante design. Uanset om du indretter din stue, dit soveværelse eller dit køkken, vil HUGO pynte i rummet.”

THEODOR - alsidig og dekorativ væglampe


”Med THEODOR klemmelampen synes jeg virkelig, at vi har en alsidig, moderne og multifunktionel lampe. Den er både praktisk og dekorativ, og du kan bruge den på utallige måder. Den lille lampe kommer i to farver: brændt rød og en klassisk mat sort.”


”Det, der virkelig gør denne lampe speciel, er klemmen, der giver dig mulighed for at placere lampen hvor som helst i dit hjem. Placer den på en hylde, en bordkant, en reol - mulighederne er mange. Jeg vil bruge THEODOR de steder, som har brug for mere lys, men også som et smart dekorativt element for at fremhæve de hjørner og flader, jeg bedst kan lide i mit hjem.”