Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
To små bordlamper og en sort loftslampe over et spisebord

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for lamper

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Belysning

Tina Nymann er en af vores eksperter inden for livsstil og indretning, så vi har stillet hende et spørgsmål: Nu hvor dagene bliver koldere og nætterne længere, hvilke nye lamper i JYSK-sortimentet, vil hun så anbefale til os, der elsker stil og hygge? Tina siger med et smil: ”Selvfølgelig dem alle, men jeg vil gerne fremhæve tre forskellige - to små bordlamper og en sort loftslampe.”

TORSTEIN sort loftslampe

En sort loftslampe over et spisebord med tallerkener og kopper


TORSTEIN er en loftslampe i mat sort metal og med fine detaljer i børstet messing.

”Sæt de ravfarvede TORE-pærer i, og du får varmt, hyggeligt lys i spisestuen,” foreslår Tina.

Du kan justere lampen, indtil den finder sin balance og har et design, du kan lide. Tina fortsætter: ”TORSTEINs form får mig til at tænke på planeter i kredsløb eller formen på et molekyle. Du kan også bruge den i entreen, i et hjørne af et højloftet værelse eller i en trappeopgang. Slå dig løs og nyd synet af lampen, der hele tiden forandrer sig.”

ALBERT lille bordlampe

En lille bordlampe på en reol med en plante i blomsterpotte og et vattæppe


Bordlampen ALBERT er 30 cm høj, har rattan skærm og metalben med messing look.

”ALBERT har et cool, 70'er look over sig, synes jeg,” siger Tina.” Lyset skinner gennem de små, fine huller og skaber en blød, dekorativ glød. Det hessian-lignende materiale tilføjer varme til lyset, og i de kolde, mørke måneder har man brug for al den hygge, som ALBERT kan sprede. Jeg kan virkelig godt lide retro-looket og referencerne til en mere enkel tid.”

ARNOLD batterilampe

En batterilampe med stor pære på et bord


ARNOLD er en 16 cm høj batterilampe med en nude-farvet base i keramik og en stor pære. ”Batterilamper er super praktiske,” begynder Tina. ”De har så mange fordele: De er lette at flytte rundt på. Du kan bruge ARNOLD som erstatning for et fyrfadslys og undgå stearinos. Den bliver ikke varm, så du behøver ikke bekymre dig, hvis husets teenager forelsker sig i lampen og tager den med ind på sit værelse. Og du kan placere den, hvor du vil, uanset om der er et stik i nærheden,” siger hun og afslutter: ”Oveni alle disse fordele har ARNOLD en ravfarvet pære, der kaster et varmt og hyggeligt lys. Hvad har man ellers brug for?”

Se også Tinas 3 favoritnyheder inden for interiør