Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

VI FEJRER PRISFEST - SPAR OP TIL 60%

SHOP NU
Sort pendel, hvid gulvlampe, krom bordlampe og udklip af Tina Nymann

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for lamper

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Belysning

Der er nye lamper i vores sortiment inden for belysning, som fortjener en ekstra omtale. Vi har spurgt Tina Nymann, en af vores eksperter inden for boligindretning, hvad der gør dem specielle, og hvor hun bruger dem i sit eget hjem. "De tre lamper, jeg har valgt at fremhæve, er meget forskellige, så der er noget for ethvert hjem og indretningsstil," begynder Tina og fortsætter til at beskrive hver af dem i detaljer.

KARLSSON moderne pendel

Sort moderne loftslampe i bambus og skulpturel vase


“KARLSSON loftslamper er lavet af bambus og malet sort. De naturlige materialer kombineret med det kantede design gør KARLSSON til en lampe, der fanger øjet. Designet er en kombination af kurver og skarpe linjer, der giver lampen et blødt udtryk, og gør den velegnet til de fleste hjem. KARLSSON passer perfekt over spisebordet eller hængende i et hjørne. Hæng to lamper over dit spisebord, og få øjeblikkelig wow-effekt og god belysning. Vores pære TORE passer perfekt til KARLSSON og giver et flot og blødt lys,” siger Tina.

ISAK bordlampe i krom

Bordlampe i krom med små dekorative ornamenter på hvidt bord


”ISAK er lavet i skinnende krom, hvilket er super trendy i denne sæson. Det blanke krom kombineret med det elegante design gør ISAK til et klassisk og stilrent valg. Bordlampen kan både placeres på skrivebordet, en hylde eller på et sidebord. ISAK har et justerbart hoved og arm, der gør den lige dele dekorativt og funktionel. Brug den til at oplyse hjørnerne i dit hjem, og nyd en smuk, elegant belysning,” siger Tina begejstret.

KRISTOF hvid gulvlampe

Hvid gulvlampe og sort sidebord med dekorative ornamenter


”KRISTOF gulvlampe er lavet i børstet stål og har en lampeskærm med et linned-look. Materialernes enkelhed matcher designet perfekt. KRISTOF har klassisk samt retro udtryk, der gør den velegnet til de fleste hjem og boligindretninger,” siger Tina.

Se også Tinas 3 favoritnyheder inden for interiør