Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

INSPIRERENDE UDELIV – SPAR OP TIL 60%KØB NU


Find ud af hvilken udendørstype du erTAG TESTEN HER

To små bordlamper placeret på et konsolbord og et spisebord

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for lamper

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Belysning, Indkøberens favorit

Der er nye lamper i vores sortiment inden for belysning, som fortjener en ekstra omtale. Vi har spurgt Tina Nymann, en af vores eksperter inden for boligindretning, hvad der gør dem specielle, og hvor hun bruger dem i sit eget hjem. “Belysning er stemningsafgørende i ethvert hjem. Derfor har jeg valgt at fremhæve to bordlamper, der tilføjer et blødt, hyggeligt lys til dit hjem. Desuden fortjener vores nye genopladelige LED fyrfadslys lidt ekstra spotlight,” begynder Tina og fortsætter med at beskrive hver enkelt af dem i detaljer.

HELMER bordlampe i rattan

Bordlampe i rattan og med beige lampeskærm


“HELMER bordlampe er lavet af rattan og har en lampeskærm i stof, der matcher perfekt. Materialernes enkelhed matcher designet perfekt. HELMER har en lethed og elegance, der gør den velegnet i ethvert rum og ethvert hjem. Lyset fra HELMER er blødt og er perfekt som ekstra lyskilde i dit soveværelse eller stue,” siger Tina.

Se også Tinas 3 favoritnyheder inden for interiør 

GERLUF bordlampe i glas

Bordlampe lavet i riflet hvidt glas på et spisebord af træ


“GERLUF er lavet af riflet, hvidt glas, som trender denne sæson. Den matte overflade kombineret med designets elegante kurver gør lampen til et meget klassisk valg. Med den lille åbning øverst vil GERLUF tilføje et subtilt og blødt lys. Placer den, hvor du har brug for lidt ekstra hygge, eller brug den til at lyse hjemmets hjørner op og nyde smuk, blød belysning,” siger Tina.

IVAN genopladelige fyrfadslys

Genopladelige LED fyrfadslys i en lille glasskål


“I denne sæson vil jeg også fremhæve vores genopladelige fyrfadslys IVAN. De kommer i en pakke af fire med oplader og fjernbetjening. IVAN er et mere bæredygtigt valg af LED fyrfadslys, da du kan genbruge dem igen og igen. 7 timers opladning giver ca. 30 timers brændetid. Med fjernbetjeningen kan du styre timerfunktionen og skifte mellem forskellige lysindstillinger. Vælg mellem flimrende eller konstant lys og dæmp lyset. Disse funktioner gør det nemt at skabe det perfekte niveau af hygge. IVAN er et luksusvalg, når det kommer til LED fyrfadslys,” siger Tina begejstret.