Møbeldage - Spar op til 50%

Elegant og lys beige bordlampe samt retro lampe with unik glasering

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for lamper

Med spændende nyheder i vores sortiment indenfor belysning og lamper fremhæver vores indkøber og ekspert i boligindretning og interiør, Tina Nymann, sine tre favoritlamper. Hun deler samtidig også, hvad der i hendes optik gør lamperne specielle, samt hvilke kvaliteter de tilfører hjemmet.

MARKUS bordlampe

Den første af Tinas tre favoritter er bordlampen MARKUS. Med et moderne og elegant udtryk, samt en varm hvid farve, tilfører bordlampen et behageligt lys og en afslappende stemning til dit hjem. Øverst har lampen en lille messingdetalje, der giver den et flot og eksklusivt udtryk. MARKUS passer perfekt til hjørneborde, hvor dens stemningsfyldte lys kan oplyse de små hjørner i hjemmet og gøre dem til ægte hyggekroge. Bordlampen passer naturligvis også perfekt til nattebordet i soveværelset, til skænken i gangen eller ethvert andet sted i hjemmet, hvor et varmt og behageligt lys kan løfte stemningen. 

KENT batterilampe

Tinas anden favorit er KENT – en batteridrevet, og dermed også en ledningsfri, lampe. Ligesom MARKUS bordlampen er KENT også særdeles elegant og fås i en behagelig og varm hvid farve. I stedet for en messingdetalje på toppen har KENT batterilampen en knap i messing på siden.

Udover at kunne tænde og slukke for lampen kan du med knappen også dæmpe KENT til flere lysniveauer samt sætte en timer, så lampen slukkes automatisk. Den ledningsfri batterilampe ideel til brug ved nattebordet, da det dæmpede lys og timeren giver dig mulighed for at falde i søvn i et behageligt lys, uden du skal bekymre dig om at få det slukket. Med disse funktioner er KENT en både praktisk og smuk batteridrevet og ledningsfri lampe, du kan tage med dig overalt. 

VIGGO bordlampe

Den tredje favorit er den mere retro bordlampe VIGGO med et eksklusivt udtryk. VIGGO bordlampen har et klassisk look og en smuk glasering i dæmpede nuancer af grå, brun og sort. Glaseringen varierer fra lampe til lampe, og derfor er hver bordlampe unik på sin helt egen måde. Lampeskærmen på VIGGO er lavet af 50% bomuld og 50% hør, hvilket giver den en spændende overflade med struktur. Brug VIGGO som iøjnefaldende og fremtrædende dekoration i dit hjem og fremvis den som en hyldest til fortidens populære trends og materialer. 

Retro bordlampe med et håndlavet udtryk og smuk glasering i grå, brun og sort
Bordlampe VIGGO Ø21xH47cm grå
150,-/stk.
229,- /stk.
Laveste pris 30 dage 229,- /stk. (-34%)
Et godt tilbud
Spar 34%

Få mere inspiration til at indrette og dekorere dit hjem i vores artikel om indkøberens favoritnyheder indenfor interiør.

Udforsk mere

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Frisk dit hjem op med kunstige planter

Frisk dit hjem op med kunstige planter

Tilføj et strejf af naturlig varme til dit spisebord med Nordic Mood

Tilføj et strejf af naturlig varme til dit spisebord med Nordic Mood

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil