Sofa og lænestol ved sofabord

Giv indretningen et personligt touch

Vi giver dig her idéer til, hvordan du kan kombinere dine egne trends med de nyeste tendenser fra boligmagasinerne og dermed få en indretning, der er helt din egen.

Kodeordet er kontraster

Essensen ved en personlig indretning er kontraster. De fleste af os kender til tendensen med, at vi afstemmer alt i farver, materialer og stilarter. Det kan også sagtens give en flot indretning, men i den personlige indretning behøver alt ikke at passe perfekt sammen. Der skal være plads til ro og nærvær, og der er mange måder, du kan skabe kontraster på. Det kan du gøre ved at blande forskellige farver og materialer:

  • Farverigt/ensfarvet
  • Nyt/gammelt
  • Træ/stål
  • Kantet/organisk

Kontraster skaber dynamik, uanset om du er til en eksotisk eller en mere upoleret stil. Det kan eksempelvis være lænestole i enten stof, som kan være i kontrast til et sofabord i træ og metal.   

Understreg stilen med personlige detaljer

En personlig indretning har fokus på detaljerne, og der skal også være plads til de skæve detaljer. I sidste ende er det dem, som giver indretningen det personlige touch. Detaljer kan være arvestykker, souvenirs eller andet nips, som du sætter pris på, og som du kan give en central placering. Kunsten er, at du skal undgå, at boligen bliver et museum af ting, du har samlet gennem livet.

Indret med dine yndlingsfarver

Du kan understrege den personlige indretning ved at indrette med dine yndlingsfarver. Giv sofaen nyt liv med puder i din favoritfarve og suppler gerne med en plaid eller andet dekorativt tilbehør, der har et strejf af samme farve. Når du bruger en gennemgående farve i indretningen, kommer den til at fremstå mere personlig og velovervejet frem for rodet og forvirrende. 

Lænestol og lille sofabord


Ryd ud i mainstream interiør

De fleste af os kan nikke genkendende til, at vi har købt en ting eller to, vi fortryder. Det er ikke nødvendigvis negativt, for nogle gange skal der være plads til fornyelse. Her er det oplagt, at du rydder lidt op i fejlkøbene.

En god start på oprydningen kan være, at du tager en Post It-blok og sætter mærkater på de ting, du enten har fortrudt, at du har købt, eller som du ikke føler passer til den personlige indretning. Gå bagefter rundt og se hvilke ting, der har et mærkat og sæt de ting til salg, som du kan undvære. Det kan være, at nogle af dine fejlkøb giver både penge og plads til, at du kan få nye ting, som understøtter din personlige indretning. 
 

Sofa med pyntepuder i stue
Sofabord EGELEV Ø70 eg
750,-/stk.
999,- /stk.
Laveste pris 30 dage 999,- /stk. (-25%)
Spar 25%
Kun i butik

Udforsk mere

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver

Gaveidéer til Mors Dag

Gaveidéer til Mors Dag

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion