Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

Badeværelsessæt i rosa og to opbevaringskurve i træ

Farver til badeværelset i den nye Nordic Bathroom kollektion

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Badeværelse, Tilbehør til badeværelset, Håndklæder, Nordic Bathroom, Nordic Mood

To gange om året sammensætter Laurence Muller, vores dygtige Category Manager inden for håndklæder, bademåtter, badeforhæng og badeværelsestilbehør en inspirerende kollektion af stilfulde, matchende produkter. Kollektionen hedder Nordic Bathroom, og der er netop ankommet en ny til vores butikker.

”Denne gang har vi fokuseret på afdæmpede farver, der er inspireret af naturen, og på den måde, forskellige produkter matcher og supplerer hinanden,” forklarer Laurence.

Lav en budgetvenlig mini-makeover på dit badeværelse

Displaying 0 - 0 of 0


Inspiration til badeværelset

De primære farver i den nye Nordic Bathroom-kollektion er støvet rosa, sand, grå, taupe og brun. Farverne har et roligt og harmonisk udtryk, der passer til mange forskellige stilarter. Brugt på håndklæder, badeværelsessæt og andet tilbehør kan de skabe et blødere look i et badeværelse, der er hvidt-i-hvidt eller tilføje et moderne strejf til et ældre badeværelse.


Indretning på badeværelset

”I Nordic Bathroom kollektionen fokuserer vi også på de elementer, der kan hjælpe dig med at løfte badeværelset fra alene at være funktionelt til at være et rum i sig selv, som du kan indrette, og hvor du har lyst til at opholde dig. Potteplanter bruges ofte som et lille stykke indretning, men det kan være svært at holde planter i et badeværelse på grund af svingningerne i temperatur og luftfugtighed. I stedet kan du bruge kunstige planter til at skabe en dynamisk, levende atmosfære,” foreslår Laurence.


Opbevar dine smukkeste håndklæder i en åben kurv og dine vatpinde og vatrondeller i en krukke. Med disse små midler kan du forskønne badeværelset.

Taupe, sand and grey towel hanging from a rail


Varerne i den nye Nordic Bathroom-kollektion udstilles i et særligt område i vores butikker. Vi synes at produkterne interagerer og supplerer hinanden og håber at du er enig!

Hvad er dine bedste tip til at indrette dit badeværelse? Del dem med os i kommentarerne.