Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

NYHEDER OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Pallesofa med hynder og plaid på en terrasse og solsejl der dækker en terrasse

Få streetfood-stilen på din terrasse med pallesofaer og barborde

Dato:

Kategori: Have

Tags: Haveborde, Havemøbler, Havestole

Begrebet streetfood er blevet populært over hele Europa. Du tager ét stk. offentligt område som et torv eller en stor garage, nogle boder, hvor der sælges lækre og enkle retter som pizza slices, burgere eller indisk mad og vupti: gæsterne kommer strømmende for at nyde en afslappet, fleksibel og nem måde at spise ude; Har man ikke lyst til de retter, man finder i én bod, tjekker man bare naboen.

Hvis du også kan lide den uformelle streetfood-atmosfære, hvorfor så ikke genskabe den på din egen terrasse? Lad os guide dig i dette blogindlæg.

Pallesofaer er til at betale

Pallesofa med hynder og plaid på en terrasse


Nøglen til streetfood-oplevelsen er den afslappede atmosfære. Man kan pakke sine fine fornemmelser væk: Et par paller kan udgøre en perfekt loungesofa, og hvis du dækker dem med hynder som SKJERPE, rammer du streetfood-looket spot on.

Spar plads med barborde 

Campingbord på terrasse med indsat billede af cafebord


Streetfood er en social begivenhed, hvor I hver vælger jeres livret eller måske deles om et måltid hen over bordet. Glem de fine manerer (men husk god hygiejne!) og hyg jer sammen. Hvis du har begrænset med plads, kan barborde, hvor I står op sammen, være en god løsning.

Se også vores FSC®-mærkede (FSC® N001715) træhavemøbler

Råt og urbant look

Solsejl der dækker en terrasse

 
Det er ofte i en gammel fabriksbygning eller under åben himmel, at man finder streetfood. Derhjemme kan du understrege down town-fornemmelsen med et solsejl, så I slipper for at solskoldninger.

Når aftenen falder på, kan I tænde op i lanterner og et bålfad og holde varmen samtidig med, at I nyder synet af de livlige flammer. 

Displaying 0 - 0 of 0


Held og lykke med at skabe streetfood-stilen på din terrasse!