Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

HAVEMØBELDAGE - SPAR 20-50%*
FRI FRAGT PÅ ONLINE ORDRER OVER 3.500 KR.
FÅ BUTIKKER ER LUKKEDE

LÆS SENESTE NYT
Få tips til funktionel indretning med spejle

Få tips til funktionel indretning med spejle

Dato:

Kategori: Indretning, Inspiration

Tags: Spejle

Spejle er gået fra udelukkende at være en praktisk og funktionel ting til at blive et centralt element i indretningen, når vi skal indrette vores rum. Spejle er ikke kun noget, vi bruger, når vi skal se, om frisuren sidder som den skal, eller at tøjet sidder pænt. Flotte spejle kan give dynamik til dine rum, når du integrerer dem i din indretning.

Få inspiration til hvordan du kan skabe en anderledes dekoration i din indretning med spejle, og hvordan spejle visuelt kan få dine rum til at virke større og lysere.

Få din stue til at syne større og lysere med spejle

Har du et ønske om at få stuen til at virke større og derved få følelsen af, at du har mere plads, kan du med fordel hænge et stort vægspejl på en af væggene i stuen. Et spejl vil reflektere stuen og på den måde få den til at virke større. Indretning med spejle er utrolig effektfuld, og det kan lynhurtigt få din stue til at virke som et nyt og større rum.

Hvis det kniber med pladsen til et spejl i stuen, kan du vælge at hænge et stort spejl på væggen i stedet for eksempelvis billeder. Få flere idéer til, hvordan du kan integrere spejle i din vægdekoration, hvis du er til en lidt mere utraditionel vægdekoration. 

OBSTRUP spejl får stuen til at virke større

”Forstør” dine små rum visuelt med spejle

Har I flere mindre rum i boligen som eksempelvis entréen, børneværelset, badeværelset eller gæsteværelset, er det oplagt, at I bruger dekorative spejle i rumindretningen. Spejle kan visuelt forstørre et rum, fordi et spejl kan ”snyde” øjet til at tro, at spejlet er en dør til et andet rum eller et vindue i rummet.

Indretning med spejle er samtidigt oplagt, hvis I skal indrette rum med skråvægge, da det ofte kan være små rum. Et spejl på væggen vil reflektere rummet, hvilket giver en følelse af, at rummet er større, end det egentlig er.

Få mere inspiration til indretning af entréen, og hvordan du kan udnytte pladsen optimalt og få din entré til at syne større. 

OBSTRUP spejl med hvid kant i soveværelse

Udnyt vægspejlets refleksion af lyset

Naturligt lys har en række positive effekter, og det understreger vigtigheden af, at du integrerer det i din indretning. Naturligt lys har eksempelvis en positiv effekt på både dit humør og dit immunforsvar. Derudover forbedrer naturligt lys helhedsindtrykket af et rum, da lyset gør dig i stand til bedre at opleve forme og farver i et rum.  

Særligt i de mørke vintermåneder er det vigtigt at få nok sollys. Indretning med spejle giver dig mulighed for at udnytte det naturlige lysindfald i langt højere grad. Det naturlige dagslys udefra kan samtidigt bidrage til, at du får et højere energiniveau og mere overskud. 

OBSTRUP spejl i lys spisestue 

Indret med spejle som ”flytbare vinduer”

Spejle kan i en vis udstrækning også defineres som en slags ”flytbare vinduer”. Ved at lade dine spejle i et rum reflektere sollyset, bliver det naturlige lys forstærket i hele rummet, hvilket er en fordel for både atmosfære og velvære. For det første virker lyse rum større end mørkere rum, og derudover kan det reflekterede sollys erstatte den elektroniske belysning i et rum.

OBSTRUP spejl med træramme

Birgitte E-Business Content Specialist

Kommentarer