Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
SCANDINAVIAN SENSE produkter til badeværelset

En luksuriøs og bæredygtig spa-følelse

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Badehåndklæder, Bademåtte

For mange af os er tiden i brusebadet den eneste chance, vi får for at samle energi til dagen. Fra det øjeblik, hvor vækkeuret ringer, til vi går i seng om aftenen, pendler vi, arbejder, shopper, laver aftensmad, rydder op, vasker tøj – og næste dag begynder vi forfra. For dem af os med små børn, kan det føles som om tiden i brusebadet (eller, oh fryd, badekarret) er dagens eneste chance for privatliv. Så hvorfor ikke gøre det til en vane at forkæle sig selv i disse dyrebare minutter?

Med vores nye produktlinje, SCANDINAVIAN SENSE, kan du drømme dig væk til en varm sommerdag i et smukt sommerhus ved stranden – og forkæle dig selv med bløde, tykke håndklæder i 100% GOTS certificeret økologisk bomuld.

Håndklæder der hænger på en sort trævæg


Håndklæderne er af høj kvalitet i et smukt design, og de skabt med respekt for natur og mennesker. Du kan kombinere tone-i-tone farverne, som du vil og skabe en spa-agtig oase på dit eget badeværelse.

Spar dig selv for at træde ud på badeværelsets kolde gulv og forkæl i stedet fødderne med en komfortabel bademåtte fra samme produktlinje. 

Håndklæder der ligger på en bænk

 

Et valg, der føles rigtigt

SCANDINAVIAN SENSE produktlinjen er inspireret af den skandinavisk natur og det enkle liv. Med den bløde, økologiske bomuld i nedtonede farver og subtile mønstre er produkterne udformet til at skabe fred og ro i dit badeværelse - og med den hektiske hverdag i et moderne liv, er det vist noget, vi alle kan bruge?
 
Navnet SCANDINAVIAN SENSE refererer til JYSKs skandinaviske rødder og produktets minimalistiske design, forklarer Line Skaaning Lindskov, vores Range & Design Coordinator.

"Med SCANDINAVIAN SENSE er det vores mål at tilbyde vores kunder undervurderet luksus. De nye bomuldstekstiler skal både føles flotte og se smukke ud uden at være prangende. Den økologiske bomuld kombineret med den skandinaviske minimalisme skaber en atmosfære af wellness, som vi tror mange kunder vil nyde at at bringe hjem," siger hun.
 
Gråt håndklæde i bomuld

 


Også emballagen til varerne er produceret i bæredygtige materialer: Papirlabels er produceret af FSC®-mærket træ, og stofposerne er lavet af 100 % GOTS-certificeret økologisk bomuld.
 

Mere om GOTS certificeret økologisk bomuld

Vores nye produkter, der også tæller tekstiler til soveværelset, bærer mærket Global Organic Textile Standard (GOTS) og er fremstillet af bomuld, silke, linned eller uld, der er økologisk dyrket/opdrættet og forarbejdet. GOTS-certificeringen sikrer en reduceret miljøpåvirkning samt overholdelse af strenge miljømæssige og sociale kriterier under hele fremstillingsprocessen.

Alle SCANDINAVIAN SENSE tekstiler er certificeret i henhold til OEKO-TEX® Standard 100, som er verdens førende sundhedsmærke til tekstiler.

Se videoen om Scandinavian Sense-produkterne: