Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Badeforhængsstang VARA 90x170x90cm hvid

Varenummer: 2701800

Badeforhængsstang VARA 90x170x90cm hvid

  Pr. stk. 249,-

Specifikationer

Materiale: Aluminium/Plast

Alle kundeanmeldelser

 
5 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
24/02/2018

Ikke holdbart på længere sigt

Alt der er lavet af plastik på dette produkt går I stykker over kort tids slitage.

Skrevet af: Morten By: 4550 Alder: 25-34 Køn: Mand
20/02/2018

Den er ok

Let at samle når man lige får et overblik og gardinet køre fint der skal bruges 2 gardiner.

Skrevet af: Preben By: København S Alder: 55-64 Køn: Mand
01/11/2015

Dumme samlinger

Samlingerne gør det meget svært at trække forhænget for. Samlingerne er lavet skævt, så de medfølgende gardinophæng sætter sig fast og ikke kører frit. Brusestangen sidder solidt med loft-pindene.

Skrevet af: Cecilie By: Odense Alder: 25-34 Køn: Kvinde
18/01/2014

Praktisk og solid brusestang

Praktisk og solid brusestang der kan hænge med forhæng midt i rummet ud fra blandingsbatteriet og stadig være solid. De to stænger fra loftet gør den solid så den ikke løsner sig eller svajer som andre brusestænger i denne situation. Jeg har været rigtig glad for den. Lotte

Skrevet af: Lotte Kjøller By: Vanløse
17/01/2014

Meget tilpasningsvenlig

Kan tilpasses til selv meget specielle rum. Det hele følger med - man skal bare tilføje brusegardinet. Stang til evt støtte i loftet medfølger, glidere og bøjler.

Skrevet af: Pefancop By: Birkerød

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.