Sengetøj til børn og unge med flotte motiver

Når børn og unge får en vis alder, bliver de ofte mere bevidste om, hvordan deres værelse ser ud. Her spiller sengen og ikke mindst sengetøjet en væsentlig rolle. Hos JYSK har vi børnesengetøj og sengetøj i str. 140x200 cm til børn og unge med mange forskellige mønstre og motiver, så du kan vælge noget, der matcher børneværelsets indretning og dit barns interesse og smag. Hvad end dit barn gerne vil have blå, sorte og grønne farver og motiver med superhelte, biler, LEGO og dinosaurer, eller lyserøde og lilla farver og motiver som dyr, hjerter og enhjørninger, så har vi sengesættet. 

Køb matchende børnehåndklæder med motiver.

Vælg mellem sengesæt med mange motiver

Uanset om du leder efter sengelinned til en dreng eller en pige, der er vild med gaming, monstertruck, heste, katte, fodbold, traktorer, kaniner eller enhjørninger, så finder du det hos JYSK. Vi har masser af sengesæt med motiver at vælge imellem - både til drenge og piger. Et sengesæt med motiv kan være en god gaveidé til børn. Du kan for eksempel købe et sengesæt med gamer motiv til det barn, der ikke kan få nok af computerspil eller et sengesæt med makeup til barnet, der er vild med at lege skønhedssalon. Vores store udvalg af dynebetræk til børn og unge indeholder mange forskellige motiver som Gurli Gris, Crazy Frog, Fifa, Mickey Mouse, Barbie, Ninjago, Paw Patrol, Harry Potter, Hello Kitty, Squishmallows, Sonic, Playstation, Bluey, Frost, Minecraft og Pokemon.

Køb lagner der matcher sengesættet

Når du køber sengetøj til børn og unge, kan du overveje også at investere i et lagen med en flot farve, der matcher dynebetrækket. På den måde bliver dit barns soveplads alt andet end kedelig. Hvis du oplever at dit barn har ufrivillig vandladning om natten, kan et vådliggerlagen være en god løsning. Det kan hjælpe med en rolig og uforstyrret nattesøvn. Desuden kan alle JYSKs sengesæt til børn maskinvaskes.