Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Madras 120x200 GOLD S30 DREAMZONE

Varenummer: 3224346
GOLD

Madras 120x200 GOLD S30 DREAMZONE

  Pr. stk. 5099,-
 
anmeldelse(r)

22 cm tyk, vendbar luksusmadras med to hårdheder og multipocket-fjedre 375/m² inddelt i 7 komfortzoner, som giver en præcis og optimal støtte. Madrassen er polstret med trykaflastende memory-skum på den ene side, og koldskum på den anden. Vaskbart strækbetræk med kraftig quiltning. Behandlingen med aloe vera gør betrækket ekstra blødt – selv efter vask. 120x200 cm

Prøv en GOLD madras - du har 100 nætter til at sove på det

For at være sikker på, at du vælger den helt rigtige madras, kan du prøve vores GOLD madras i 100 nætter. Og hvis du ikke er 100% tilfreds med madrassen, så bytter vi med et smil. Læs mere om vores GOLD madrasser her. 

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Størrelse Bredde: 120 cm, Længde: 200 cm, Højde: 22 cm
Hårdhed Ekstra fast, Medium
Madrastype Springmadras
Fjederindlæg
Multipocket
Multipocket-fjedre er den mindste og tyndeste af de fjedertyper, der anvendes i JYSK. Multipocket-fjedrene yder flest støttepunkter til kroppen, da der kan være flere fjedre per m2. I et pocketfjedresystem er hver fjeder beskyttet i en stofpose, hvilket reducerer sliddet på fjedrene og derved forlænger levetiden.
Fjedre/m² 375
Komfortzoner 7
Materiale Strækbetræk
Bolster 100% polyester
Quiltning 300g/m² polyester fiber + 35g/m² polyester filt foring
Polstring 25mm koldskum 36kg/m³ + polypropylene net // polypropylene net + 25mm memoryskum 50kg/m³
Farve Hvid
Vask 60°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling Må ikke tørretumbles
Strygning Må ikke stryges
Rens Professionel kemisk rens i tetrachlorethen og alle opløsningsmidler, der er anført for symbolet F - normal proces
Egenskaber
Aloe Vera
Aloe Vera mærket betyder, at metervaren er forædlet med ekstrakter fra Aloe Vera planten, som har en blødgørende effekt - også efter vask.
Garanti 25 års madras garanti
Vægt 25 kg

Alle kundeanmeldelser

 
38 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
23/09/2018

MIN NYE MADRAS.

Jeg er så glad for min nye madras, jeg sover så godt på den hver nat.

Skrevet af: By: Kalundborg Alder: 55-64 Køn: Kvinde
09/06/2018

SOV-GODT

en helt fantastisk madras, det er længe siden jeg har ligget så godt. og så til prisen. Helt OK

Skrevet af: By: Viby J Alder: Over 65 Køn: Mand
06/04/2018

Fin madras, svært at finde ud af hvilken side er medium/fast

Det er en rigtig god madras og det er godt at ligge på den. Vi har dog ikke kunnet finde ud af hvor det er angivet hvilken side der er medium og hvilken der er fast. Så vi har været nødt til at prøve os frem nogen gange på hver side for at finde den side der passer os bedst. Den havde fået topkarakter hvis det var angivet på madrassen.

Skrevet af: By: Børkop Alder: 35-44 Køn: Mand
06/11/2017

Brugt madras?

Jeg fik madrassen efter aftale, så her er der ikke noget at komme efter. Men da jeg så pakker madrassen op gemt under solidt forsendelsesplastik, kan jeg se en stor (ca 10x5 cm) brun plet på siden af madrassen, og så er det jeg spekulerer på, om der mon skulle være tale om en demo/brugt madras? Og da det koster 299kr at få den sendt tilbage, og 299 kr for at få en ny madras transporteret herud, så kan det ikke engang betale sig at klage. Øv.

Skrevet af: By: vejle Alder: 55-64 Køn: Mand
07/05/2017

Madras gold S30 dreamzone

Madrassen lever fuldt op til forventningerne. Og servicen i kundeservice var rigtig fin, da jeg ringede for at få hjælp til at vælge madras

Skrevet af: By: 6093 Sjølund Alder: Over 65 Køn: Kvinde
11/02/2017

Billigt

Det er et god madras

Skrevet af: By: Vejle Alder: 45-54 Køn: Kvinde
22/01/2017

Godt Køb

Vi er glad for madrassen.

Skrevet af: By: Ulstrup Alder: 25-34
15/07/2016

En drøm af en madras

Super lækker madras, en drøm at ligge på. Smart at den kan vendes, smart at betrækket kan vaskes. Dejlig lækker kvalitet. (Hurtig levering)

Skrevet af: By: Slimminge Alder: 55-64 Køn: Kvinde
19/06/2016

Super madres

Super god madres. Nemt at bestille og hente i butikken

Skrevet af: By: Klarup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
17/05/2016

madras

Nemt at bestille madras og kom som aftalt:-D

Skrevet af: By: Virum Alder: 55-64 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

DREAMZONE - Bedre søvn begynder her

DREAMZONE® arbejder målbevidst for at forbedre din søvn ved hjælp af individuelle løsninger inden for madrasser og senge. Kvalitet og funktionalitet er altafgørende, og det har det været lige siden etableringen i Danmark i 2003. DREAMZONE er udviklet i Skandinavien og leverer god værdi for pengene.   

Du kan være sikker på at finde den perfekte løsning i det brede udvalg af design og materialer. DREAMZONE tilbyder springmadrasser og skummadrasser, der passer til den sengeramme, du vælger, boxmadrasser til et enklere og lettere look, kontinentalsenge, der kombinerer funktionalitet og design, samt elevationssenge, der giver alsidighed og fleksibilitet. For at beskytte madrassen og få endnu mere komfort tilbyder DREAMZONE også et udvalg af madrasbeskyttere og topmadrasser. 

Størstedelen af madrasserne er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler. Endvidere ydes op til 25 års garanti på DREAMZONE.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer