Kontinentalseng - en komplet sengeløsning

En kontinentalseng giver dig en samlet løsning med fokus på design og komfort. Den består af 3 lag: en boxmadras eller en polstret ramme som bund - en springmadras eller en skummadras i midten - en topmadras øverst. Hos JYSK finder du kontinentalsenge som enkeltseng, trekvartseng og dobbeltseng og i mange prisklasser - alle i god kvalitet. Så uanset om du er på udkig efter en seng med latex bund eller fjedre, og topmadras i blødt memory foam eller svedabsorberende latex, kan du købe det hos JYSK. Vi har også kontinentalsenge med praktisk opbevaring i bunden. Se vores gode tilbud her. Husk at finde ud af om du skal have en hård eller blød madras - få vejledning i vores sengeguide eller hos vores dygtige personale i din lokale JYSK butik.

Alle senge fås i flere størrelser

Vores kontinentalsenge fås i mange forskellige størrelser fra helt almindelig single seng på 90x200 cm til trekvartseng på 140x200 cm, klassisk dobbeltseng på 180x200 cm eller med ekstra længde på 180x210 cm og King size seng på 210x210 cm. Vi gør det nemt for dig, at finde en sengestørrelse, der passer ind i sit soveværelse, fordi vi også har senge i størrelse 120x200 cm, 150x200 cm, 160x200 cm og med ekstra længde 160x210 cm.

Typer af fjedre

Der findes to typer af fjedre i vores kontinentalsenge:

  • Bonell fjedre - denne klassiske type timeglas fjedre er - modsat pocket - alle forbundet og tryk påvirker dermed alle fjedre i nærheden. Det giver en fast og stabil madras
  • Pocket fjedre - hver pocket-fjeder er indkapslet i en stofpose og arbejder individuelt, hvilket giver en fleksibel madras, forlænger levetiden samt reducerer støj

Madrassens hårdhed

Hvis din madras ikke har den rette hårdhed, kan det gå udover dine muskler og led, og dermed påvirke din nattesøvn. Hvis sengen er for hård kan du få ondt i ryggen, og det samme kan være tilfældet med en seng der er for blød.

Der findes tre former for hårdhed

  • Medium
  • Fast
  • Ekstra fast

Der er flere faktorer, der har indflydelse på valget af sengens hårdhed. Bl.a. din vægt. Og det betyder som regel, at du skal have en anden type madras end din partner.

Du kan teste om madrassen er den rette ved at lægge dig på ryggen, og få en anden til at føre hånden under din lænd. 

  1. Er hånden nem at indføre = for hård madras
  2. Er hånden svær at indføre = for blød madras
  3. Jævnt tryk mod hånden fra både madras og lænd = korrekt hårdhed

Vi anbefaler dog, at du opsøger vores professionelle personale i JYSK butikkerne for at få bedst mulig vejledning.

Kontinentalsenge = design og komfort

En god nats søvn er afgørende for, om du vågner frisk og veludhvilet om morgenen. Får din krop ikke den korrekte støtte, er der større risiko for en urolig søvn – med andre ord er fundamentet for den gode søvn at vælge den rigtige seng. En kontinentalseng er ikke bare et pænt møbel til soveværelset - det er en smart helhedsløsning, hvor der er fokus på både design og komfort.

3 lag

Kontinentalsenge er opbygget af tre lag. Det nederste lag består af en boxmadras, hvorpå der placeres enten en springmadras eller skummadras. For optimal komfort anbringes en topmadras som det øverste lag i sengeløsningen. Topmadrassen gør samtidig, at den irriterende revne i midten af dobbeltsengen helt forsvinder, så du ligger komfortabelt uanset, hvor i sengen du placerer dig.     

Tilbehør og farver

Vælger du en kontinentalseng fra JYSK, får du en komplet sengeløsning, da alle senge er inklusiv ben. Betyder sengens udseende noget for dig, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder kontinentalsenge i mange forskellige farver såsom grå, sort, beige og blå. Det er derfor nemt at finde en seng, der passer til din boligindretning.

Køb en sengegavl for ekstra komfort

Sengegavle følger ikke med til vores kontinentalsenge. Hvis du elsker du at sidde i din seng og se tv eller læse en bog, kan du overveje at købe en gavl til din kontinentalseng. Ud over at den gør det mere behageligt, giver den også soveværelset et stilfuldt udseende. 

På hvert produkt kan du se hvilken sengegavl, der passer til den pågældende seng i farve og design.

Kvalitetsmadrasser med tilfredshedsgaranti

Vi har kvalitetsmadrasser i tre forskellige prisklasser inddelt i BASIC, PLUS og GOLD, så det er nemt for dig at vælge den type, som passer bedst til dig og din pengepung. Vælger du en GOLD madras tilbyder vi, at du kan prøve den i 100 nætter, og hvis du ikke er 100% tilfreds, så bytter vi din madras.

Læs mere om 100% tilfredshed

Generelt tilbyder vi op til 25 års garanti på vores GOLD madrasser.