Ergonomiske og allergivenlige puder

Skal du købe ny hovedpude? Det er vigtigt ikke bare at vælge den første og den bedste - den skal passe til dig. En forkert pude kan være skyld i nakkesmerter og dårlig søvn. Hos JYSK har vi et stort udvalg af ergonomiske puder med memory foam fra WELLPUR. Denne type er perfekt til alle, der ønsker komfort og velvære. Find også allergivenlige og åndbare puder i latex fra Dunlopillo og Temprakon. Mange af puderne kan justeres i højden, så du finder nemt en, der passer til dig og den måde du sover på. Find en ergonomisk hovedpude, specialpude, støttepude eller memory foam pude, som passer til dig.

Hvilken hovedpude skal du vælge? Læs gerne vores pudeguide for vejledning til at finde en hovedpude, der matcher din sovestilling.

21 produkter
  21 produkter

  Find puden der passer til dig

  Ergonomisk pude fra Wellpur

  Puderne fra WELLPUR består af trykaflastende memory skum, som modvirker spændinger i nakke og skuldre, og former sig præcist efter kroppen. Du kan vælge mellem nakkepuder til flyrejsen og bilturen, en lændepude, støttepude og rygpude til kontorstolen eller en almindelig hovedpude til sengen. Fordelen ved memory foam puder er, at de kan tilpasses til netop dine behov, fordi pudens højde kan justeres ved at fjerne en del af fyldet. Betrækket kan tages af og vaskes ved 30 grader, eller du kan købe et pudebetræk som beskytter og holder puden pæn og ren.

  Dunlopillo er varmeregulerende

  Disse puder er fremstillet i åndbar latex,  der effektivt leder overskydende varme væk. Latex er et naturligt blødt, fleksibelt og åndbart materiale, hvor husstøvmider og bakterier ikke trives.

  Allergivenlig pude fra Temprakon

  Puderne fra Temprakon er luksuspuder, der er højdejusterbare. De består af både naturfyld og trykaflastende memory-skum, og er udformet så de sikrer temperatur- og fugtregulering.

  Se også vores store udvalg af almindelige hovedpuder i fiberfyld og naturfyld til både børn og voksne.