Ergonomiske og allergivenlige puder

Skal du købe ny hovedpude? Det er vigtigt ikke bare at vælge den første og den bedste - den skal passe til dig. En forkert pude kan være skyld i nakkesmerter og dårlig søvn. Hos JYSK har vi et stort udvalg af ergonomiske puder med memoryfoam fra WELLPUR. Denne type er perfekt til alle, der ønsker komfort og velvære. Find også allergivenlige og åndbare puder i latex fra Dunlopillo og Temprakon. Mange af puderne kan justeres i højden, så du finder nemt en, der passer til dig og den måde du sover på. Er du i tvivl om hvilken pude du skal vælge, kan du følge vores pudeguide. Her får du vejledning i at finde en hovedpude, der matcher din sovestilling.

21 produkter
  21 produkter

  Hovedpuder - Ergonomiske puder

  Et godt tilbud
  Pude WELLPUR HUSNES 30x50x12/9
  350,-/stk.
  549,- /stk.
  Spar 36%
  gold
  Et godt tilbud
  Pude WELLPUR VARDO 40x60x13
  450,-/stk.
  799,- /stk.
  Spar 44%
  gold
  Pude WELLPUR KVINA grå 30x50x10/7
  200,-/stk.
  329,- /stk.
  Spar 39%
  plus
  Pude WELLPUR KVINA hvid 30x50x10/7
  200,-/stk.
  329,- /stk.
  Spar 39%
  plus

  Find puden der passer til dig

  Ergonomisk pude fra Wellpur

  Puderne fra WELLPUR består af trykaflastende memory-skum, som modvirker spændinger i nakke og skuldre, og former sig præcist efter kroppen. Du kan vælge mellem nakkepuder til flyrejsen og bilturen, lændepude/rygpude til kontorstolen eller en almindelig hovedpude til sengen. Fordelen ved disse puder er, at de kan tilpasses til netop dine behov, fordi pudens højde kan justeres ved at fjerne en del af fyldet. Betrækket kan tages af og vaskes ved 30 grader, eller du kan købe et pudebetræk som beskytter og holder puden pæn og ren.

  Dunlopillo er varmeregulerende

  Disse puder er fremstillet i åndbar latex,  der effektivt leder overskydende varme væk. Latex er et naturligt blødt, fleksibelt og åndbart materiale, hvor husstøvmider og bakterier ikke trives.

  Allergivenlig pude fra Temprakon

  Puderne fra Temprakon er luksuspuder, der er højdejusterbare. De består af både naturfyld og trykaflastende memory-skum, og er udformet så de sikrer temperatur- og fugtregulering.

  Se også vores store udvalg af almindelige hovedpuder i fiberfyld og naturfyld til både børn og voksne.