JYSK – stolt sponsor af parasporten siden 1989

Siden 1989 har JYSK været stolt sponsor af parasporten. Det hele begyndte i 1988, hvor Dansk Handicap Idræts-forbund havde stor succes ved De Paralympiske Lege i Seoul i Sydkorea, men manglede kapital til for alvor at udløse potentialet for atleterne frem mod de næste Paralympiske Lege.

1. juni 1989 trådte JYSK derfor ind som hovedsponsor for Dansk Handicap Idræts-forbund – i dag kaldet Parasport Danmark. Det er dermed et af Danmarks længstvarende sportssponsorater, og JYSK er stolt af at have været med på sidelinjen til at støtte atleterne og parasporten til at opnå store sportslige præstationer gennem årene.

Siden er sponsoratet af parasporten blevet udvidet til flere lande i takt med JYSKs ekspansion med nye butikker rundt om i verden.

JYSK er i dag hovedsponsor af parasportforbundene i Danmark, Finland, Norge og Rumænien samt sponsor af de paralympiske komitéer i Sverige, Tjekkiet og Slovakiet. JYSKs franchiseforretning er sponsor i Canada, Island og Færøerne.

Bring dedication – meet possibilities

JYSK-ejer Lars Larsen til De Paralympiske Lege i London 2012

 

 

 

 

 

 


JYSK er bygget på en stor dedikation til forretningsidéen, en stærk fightervilje til at gøre idéerne til virkelighed, en stor portion jysk ukuelighed og drivkraft til at fortsætte med at kæmpe for at nå målet om at blive verdens mest udbredte og profitable kæde af butikker. Sådan begyndte JYSK-ejer Lars Larsens rejse med en énkelt JYSK-butik i Århus i Danmark til i dag at være en international butikskæde med skandinaviske rødder, der sælger alt til boligen.

Den samme vindermentalitet, figthervilje og dedikation findes også hos de mange dygtige paraatleter, og JYSKs grundlæggelse og kultur har således mange værdier til fælles med parasportens verden. Paraatleterne har taget en beslutning om ikke at lade sig begrænse af deres handicap

Sponsoratet bygger derfor på en fælles forståelse af, at viljestyrke og dedikation baner vejen for store resultater, succeser og muligheder. Atleternes drive og gåpåmod er en stor inspirationskilde for alle, og JYSK er stolt af samarbejdet med atleterne for at opnå deres mål og drømme, men derimod se det som en mulighed for at udfordre de fysiske grænser og opnå succes i parasportens verden – både personligt og professionelt.