Lars Larsens drøm

Det hele begynder med en idérig og energisk ung mand fra Thy-egnen i det nordvestlige Danmark ved navn Lars Larsen. Efter sin læretid i en manufakturforretning og senere i et bolighus får han den idé selv at åbne en kæde af sengetøjslagre.

Lars Larsen er en mand med få penge, men som til gengæld har hovedet fyldt med idéer. Med en stor portion energi og gåpåmod lykkes det Lars Larsen - eller Købmanden som han kaldes - at finde nogle leverandører samt et lille pengeinstitut, der tør satse på ham.

Startskuddet gik i Aarhus

Lars Larsen er på dette tidspunkt fast besluttet på at åbne en kæde af butikker, og derfor er det ligegyldigt hvor i landet, han begynder. Det bedst egnede lokale ligger på Silkeborgvej i Aarhus, så her åbner det første Jysk Sengetøjslager den 2. april 1979. Butikken ligger stadig på adressen.

Familien bag Lars Larsen Group ejer JYSK-koncernen og dens selskaber, herunder Dänisches Bettenlager i Tyskland. Lars Larsen Group har også interesser i andre selskaber som 'Bolia.com', der er en internetbaseret møbelkæde med showrooms i Europa og Kina, 'Interior Direct', der er storleverandør af møbelinventar til hoteller, kursus- og konferencecentre samt 'Himmerland Golf & Spa Resort', der er et af Skandinaviens mest attraktive golfhoteller.

Lars Larsens selvbiografi

Her kan du læse JYSK-stifterens selvbiografi, der udkom i 2004.

Go'daw jeg hedder Lars Larsen