Andre sponsorater

JYSK støtter flere kultur- og idrætsinstitutioner.

Silkeborg IF

JYSK er hovedsponsor for herrefodboldholdet Silkeborg IF, som spiller deres hjemmekampe på JYSK park i Silkeborg.

JYSK park

JYSK er navnesponsor for stadionet JYSK park i Silkeborg, som blev færdigbygget i sommeren 2017. Stadionet ligger ved siden af ​​JYSK arena.

JYSK arena

I 2012 blev JYSK navnesponsor for en ny sportsarena i Silkeborg. Siden da har JYSK været stolte sponsorer af både JYSK arena og JYSK park.

Silkeborg-Voel KFUM

I 2017 blev JYSK hovedsponsor for den danske håndboldklub Silkeborg-Voel KFUM, hvis kvindehold spiller i den bedste liga i Danmark. Holdet deler hjemmebane i JYSK arena med Bjerringbro-Silkeborg. JYSK er stolt sponsor for både et herre- og damehåndboldhold i Silkeborg.

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold

I 2015 indgik JYSK en sponsoraftale med den danske håndboldklub Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, og JYSKs logo pryder nu spillertrøjerne. I 2021 blev JYSK hovedsponsor for klubben. Sponsoratet er en naturlig forlængelse af JYSK's eksisterende sponsoraftale med JYSK arena, som er Bjerringbro-Silkeborgs hjemmebane.

Silkeborg IF Q

I 2022 indgik JYSK en hovedsponsoraftale med Silkeborg IF Q, der er den højest rangerede kvindelige fodboldklub i Silkeborg. Klubben har et stort fokus på talentudvikling.

Musikhuset Aarhus 

JYSK har en sponsoraftale med Musikhuset Aarhus, som er Skandinaviens største musikhus. Musikhuset byder hvert år velkommen til op mod en million gæster og afholder over 1.500 arrangementer på tværs af husets syv sale og ti scener.

Aarhus Pride

I 2024 sponsorerer JYSK Aarhus Pride for yderligere at fremme mangfoldigheden på vores arbejdsplads. Aarhus er både byen, hvor vores grundlægger Lars Larsen åbnede sin allerførste butik, og hvor vores internationale hovedkontor ligger i dag.