Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab VINDERUP 200x201 kombi eg

Varenummer: 3696629

Skab VINDERUP 200x201 kombi eg

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 2499,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skuffer med fuldt udtræk. Skabets indretning: 4 hylder og 2 bøjlestænger. B200 x H201 x D59 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Folie
,
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade, Plast
Folie er en type af kunstfiner med en slidstærk overflade. Folien er lakeret eller imprægneret, og er oftest limet på en træfiberplade eller MDF-plade.
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg
Type Hængslede låger
Skuffefunktion(er)
Fuldt udtræk
Skuffeskinner med fuldt udtræk giver adgang til hele skuffen og bedre udnyttelse af pladsen.
Inklusiv 2 bøjlestænger 4 hylder, 3 skuffer, 4 låger
Størrelse samlet Bredde: 200 cm, Højde: 201 cm, Dybde: 59 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 65 cm, Længde: 208 cm, Højde: 33 cm
Antal kolli 6

Alle kundeanmeldelser

 
261 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
28/07/2017

Dejligt skab...

Nu har jeg samlet det 3 dørs skab og har været meget glad for det, og i morgen vil jeg gå i gang med dette skab, som jeg glæder mig til at knokle med... regner med at det bliver lige så stor en fornøjelse som det første...

Skrevet af: By: Eskilstrup Alder: 55-64 Køn: Kvinde
15/04/2017

Godt garderobeskab til prisen

Godt og rummeligt skab med plads til det, der skal være i et garderobeskab plus lidt til.

Skrevet af: By: Aarhus Alder: 25-34
15/04/2017

Tip top skab med plads til alt det nødvendige

Tip top skab med plads til alt det nødvendige. Nem og udførlig samlevejledning!

Skrevet af: By: Aarhus Alder: 25-34 Køn: Mand
27/02/2017

Okay skab til prisen

Godt skab, som er super nem at samle og i kraftig kvalitet. Det kan dog være lidt svært at justere låger så de bliver helt lige

Skrevet af: By: Nr. Nebel Alder: 25-34 Køn: Mand
29/01/2017

Opsætning af garderobeskab

Pænt skab til prisen. ikke svær at samle. god montagevejledning med tegninger af alt, så følger man den kan det ikke gå galt.

Skrevet af: By: Broager Alder: 55-64 Køn: Mand
22/07/2016

Flot og rummelig

Dejligt solidt garderobeskab, gode dybe skuffer, god hylde og skabsplads og så er det nemt at samle

Skrevet af: By: Aalborg Alder: 55-64 Køn: Kvinde
23/01/2016

super lækkert skab

købte en del af de her skabe god kvalitet og nem levering og fornuftig pris kan kun anbefale dem

Skrevet af: By: hedehusene Alder: 35-44 Køn: Kvinde
18/01/2016

Godt skab til den lille familie

Vi havde brug for et nyt skab, da det gamle var faldefærdigt. Vi ledte efter et lignende skab, hvor der var god plads. Det fandt vi I Skab Vinderup. Der er masser af plads til tøjet og det er let at samle. Er meget tilfreds med købet.

Skrevet af: By: København Ø. Alder: 45-54 Køn: Kvinde
17/01/2016

Okay til prisen, flot og rummelig skab

Det er ikke den bedste kvalitetskab, og er seriøst meget svært at samle. Man skal passe på at ikke trække i skufferne for hårdt eller åbne dørene for voldsomt. Men skabet er dog flot og rummelig. Fint nok til prisen, da vi købte det på tilbudet.

Skrevet af: By: Horsens Alder: 15-24 Køn: Kvinde
30/12/2015

skævt

har fejl hele vejen igennem , har samlet mange møbler , men aldrig har jeg været ude for noget så mangelfuld og skævt !!! , mærket Vinderup i eg med 4 låger og 3 skuffer. I burde komme og afhente det gratis , så kan i se det som det står .

Skrevet af: By: ringsted Alder: 45-54 Køn: Kvinde
Jysk Svar fra JYSK

Hej Fatima,

Vi beklager meget, at produktet ikke har levet op til dine forventninger. Du er meget velkommen til at tage det med ned i en JYSK butik eller ringe ind til vores kundeservice pp 70808190, så vil vi hjælpe dig videre med din reklamtion.

/Cathrine 

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer