Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab VEDDE 90x197 eg

Varenummer: 3659435
PLUS

Skab VEDDE 90x197 eg

  Pr. stk. 1499,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skabets indretning: 5 hylder og 1 bøjlestang. B90 x H197 x D53 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade, Plast
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg
Type Hængslede låger
Inklusiv 1 bøjlestang 5 hylder, 2 låger
Størrelse samlet Bredde: 90 cm, Højde: 197 cm, Dybde: 53 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 62 cm, Længde: 198 cm, Højde: 21 cm
Antal kolli 3

Alle kundeanmeldelser

 
130 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
14/12/2018

Dejligt skab

Hurtig betjening og skabet var lige så lækkert som på billedet

Skrevet af: By: Næstved Alder: 55-64 Køn: Kvinde
03/09/2017

Skab

Et rigtig godt skab, god kvalitet og nemt at samle

Skrevet af: By: Søndersø Alder: 55-64 Køn: Kvinde
03/09/2017

Skab anbefales

Et rigtig godt skab, god kvalitet og nemt at samle

Skrevet af: By: Søndersø, Alder: 55-64 Køn: Kvinde
03/09/2017

Kvalitet .

Et rigtig godt skab, nemt at samle

Skrevet af: By: Søndersø særslev Alder: 55-64 Køn: Kvinde
03/09/2017

Kvalitet

Et rigtig godt skab, nemt at samle

Skrevet af: By: Søndersø særslev Alder: 55-64 Køn: Kvinde
18/04/2017

Skab

Hej jysk jeg lige gerne sige tak for et flot skab men den ene af lågerne kan ikke lukke helt da den sidder en millimeter for tæt på listen på skabet så har været nød til lige og skærer en millimeter af bunden af højre side af lågen men eller flot skab

Skrevet af: By: Aarhus c Alder: 15-24 Køn: Mand
09/04/2017

Udemærket klædeskab

Da jeg manglede et skab på under 1 meter, fald valget på dette. Og det var et godt køb selvom det er smart virker det rummelig og med en god dybe i skabet

Skrevet af: By: Kalundborg Alder: 25-34 Køn: Kvinde
15/02/2017

Flot skab - men fejl i vejledning

Det tog tre timer at samle skabet. Der er flere fejl i vejledningen og nogle af pladerne er mærket forkert. Da vi først kiggede mere på oversigtstegningen end det enkelte trin, så gik det rigtig godt. Skabet er virkelig flot og meget solidt.

Skrevet af: By: Jægerspris Alder: 45-54 Køn: Kvinde
18/12/2016

Dårlig vejledning til at samle skabet

Problemet er, at de to lister hvor hængslerne er monteret kan monteres på to måder. Det fremgår ikke af vejledningen og man opdager det først når hele skabet er samlet. Derfor er der nu et gab på ca. 5 cm. over hver af lågerne, som til gengæld går helt ned til gulvet i stedet for at stoppe ca. 5 cm over gulvet. Hvis dette skal rettes skal hele skabet skilles ad igen. Så det er en ommer, Jysk!

Skrevet af: By: København Alder: 35-44 Køn: Mand
27/11/2016

Meget for pengene

Fin oplevelse og service og meget fin skab til prisen

Skrevet af: By: Sørvad Alder: 45-54 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.