Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab TARP 202x221 hvid

Varenummer: 3698087
PLUS

Skab TARP 202x221 hvid

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 2499,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Med skydedøre. Skabets indretning: 2 hylder og 2 bøjlestænger. B202 x H221 x D64 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Metal, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Hvid
Type Skydedøre
Inklusiv 2 bøjlestænger 2 hylder, 2 skydedøre
Størrelse samlet Bredde: 202 cm, Højde: 221 cm, Dybde: 64 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 63 cm, Længde: 229 cm, Højde: 34 cm
Antal kolli 6

Alle kundeanmeldelser

 
67 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
01/02/2019

Skab

En lidt bøvlet brugsanvisning, som ikke ligefrem er kronologisk. Og ret irriterende, at der er kommet nogle ridser/steder på lågerne, fordi der ikke er lagt noget mellem træet. Tager en del tid at samle, og hylderne er ret smalle i forhold til skabets dybde, men ellers flot.

Skrevet af: By: Kolding Alder: 25-34 Køn: Kvinde
18/11/2018

Mangel på ting og plader

Super bøvlet at samle, fik en forkert plade i box 2, og måtte vente en helt uge på den, og manglede endnu en ting derefter. Man skal forberede sig på at bruge en del plads og et højt loft. Men et okay skab når det endelig er samlet og hel. Kræver to mand.

Skrevet af: By: Vejle Alder: 15-24 Køn: Kvinde
05/05/2018

Svær at samle

Vær obs på at bruge en halv dag på at samle skabet. Og du skal have en minimum lofthøjde på 230cm og ikke 220cm som jysk selv skriver for at rejse skabet. Ikke super udført af laminat samlinger

Skrevet af: By: Hvidovre Alder: 35-44 Køn: Mand
28/04/2018

Very bad

3 kinds of screws missing, I used my own. There are no single marks or numbers on any boards or screws bag. The door missing one rubber also. This is not discount stuff, how come it be like this.

Skrevet af: By: Kastrup Alder: 35-44 Køn: Mand
28/04/2018

Very bad

3 kinds of screws missing, there are no marks on any of the bords(A, B, C, D). One pice of rubber which for the door is also missing. This is not discount thing, how come it be like this

Skrevet af: By: Kastrup Alder: 35-44 Køn: Mand
27/04/2018

Fint skab, når man først får det samlet :-)

Det var lidt svært at samle, men ellers er det rigtig fint. Hvis ikke man kan nøjes med to hylder, er det ret dyrt at købe ekstra. Der er ikke tal på delene, så det kan være lidt svært at finde ud af, hvad der er hvad. Når man lukker skydelågerne piver de lidt, så det skal vi lige have kigget på. Måske det er en samlefejl?

Skrevet af: By: Ringkøbing Alder: 25-34 Køn: Kvinde
27/02/2017

Super

Kvalitetsskab, der fungerer rigtig godt.

Skrevet af: By: Århus Alder: 25-34 Køn: Kvinde
26/02/2017

Meget tilfreds

Super hurtig levering og god kvalitet.

Skrevet af: By: Slagelse Alder: 15-24 Køn: Kvinde
22/04/2016

Lækkert og funktionelt skab

Det tog 2 mand 1 dag at samle skabet. Helt ukompliceret at samle hvis man følger samleanvisningen slavisk. Har købt skuffer og ekstra hylder. Virkelig rummeligt og funktionelt.

Skrevet af: By: Frederiksberg Alder: 45-54 Køn: Mand
03/11/2015

Rigtig godt skab

Det er et rigtig godt skab, med god plads. Godt skab som man kan indrette efter ejet ønske

Skrevet af: By: Nørresundby Alder: 25-34 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer