Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab SLAGELSE 150x198 eg/hvid

Varenummer: 3672228
PLUS

Skab SLAGELSE 150x198 eg/hvid

  Pr. stk. 1999,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skuffer med fuldt udtræk. Skabets indretning: 4 hylder og 1 bøjlestang. B150 x H198 x D60 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade, Plast
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg, Hvid
Type Hængslede låger
Skuffefunktion(er)
Fuldt udtræk
Skuffeskinner med fuldt udtræk giver adgang til hele skuffen og bedre udnyttelse af pladsen.
Inklusiv 1 bøjlestang 4 hylder, 3 låger, 3 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 150 cm, Højde: 198 cm, Dybde: 60 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 61 cm, Længde: 202 cm, Højde: 27 cm
Vægt 126 kg
Antal kolli 5

Alle kundeanmeldelser

 
114 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
30/03/2019

Fint med plads, men ringe kvalitet.

Der er masser af plads til tøj hvis man er 1 person om det, men pladerne man bygger skabet med er forboret med skæve huller, så skufferne kommer skævt på og kan ikke lukkes helt.

Skrevet af: By: Vejle Alder: 15-24 Køn: Mand
26/01/2019

Slagelse skab

Det er et godt og rummelig klædeskab og så er det flot

Skrevet af: By: Mern Alder: 55-64 Køn: Kvinde
26/11/2018

Godt skab

Et rigtig fint skab, stabil og med meget plads. Fint til prisen

Skrevet af: By: Horsens Alder: 45-54 Køn: Kvinde
11/09/2018

Nemt og overskueligt

Leveret som aftalt. Forståelig brugsanvisning så det var let at samle. Lever op til forventningerne.

Skrevet af: By: Åbenrå Alder: Over 65 Køn: Kvinde
30/08/2018

Fint skab, der er lidt sårbart og tager en del tid at samle

Selve skabet er fint, jeg oplevede dog at en bjælke gik i stykker, da der skulle et træplug i, så man skal være lidt varsom. Jeg har ikke samlet et skab som dette før og det tog mig ca. 4,5 timer uden at jeg skulle oprette fejl. Du har brug for en hjælper i dele af samlingsfasen. Selve skabet er nemt at samle, det tager bare lang tid.

Skrevet af: By: København Ø Alder: 25-34 Køn: Mand
09/02/2018

Dårligt arbejde fra JYSKs side

Skabet er flot og fint med masser af plads, men de huller som JYSK har boret til kunden som man skal skrue de tilhørende skruer i er boret helt forskudt, så skufferne hænger skævt og lågerne ligeledes, det ligner noget fra en svendeprøve til et 4 tal... Det er ikke 2000 kroner værd, investér istedet i et ordenligt skab fra en kvalitetsbevidst møbelhandler

Skrevet af: By: Vejle Øst Alder: 15-24 Køn: Mand
18/08/2017

Lorte skab

Intet passer sammen lige meget hvordan man forsøger at tilpasse hængslerne.

Skrevet af: By: Stenløse Alder: 15-24 Køn: Mand
21/04/2017

Quite nice piece of furniture

Stylish and nice design I would say. Also not that complicated to assembly and it has a lot of space. If i may add a suggestion (maybe to consider) for the Jysk people...it might be even more stylish and efficient if the small white doors could have the gliding option as well (next to the existing hinges option) :)

Skrevet af: By: 6400 Alder: 25-34 Køn: Mand
20/03/2017

Garderobeskab

Et rigtigt godt og solidt skab. Ikke svært at samle når man følger anvisningen.

Skrevet af: By: Greve Alder: Over 65 Køn: Mand
13/02/2017

Utrolig svært at samle, dårlig vejledning

Står nu med et skab, der er helt lige samlet af en håndværker, lige indtil lågerne skulle sættes på, som er helt skæve, og hængslernes skruer passer ikke. Utrolig skuffet efter 5 timers hamren og boring. Min veninde købte samme skab i sidste uge, og har præcis samme problem - ikke okay.

Skrevet af: By: København N Alder: 25-34 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.