Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab KJELLERUP 122x201 hvid/eg

Varenummer: 3659569
PLUS

Skab KJELLERUP 122x201 hvid/eg

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.
  Pr. stk. 1799,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Med skydedøre. Skuffer med fuldt udtræk. Skabets indretning: 2 hylder og 2 bøjlestænger. B122 x H201 x D61 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Folie
,
HDF (High density fibreboard)
, Træfiberplade
Folie er en type af kunstfiner med en slidstærk overflade. Folien er lakeret eller imprægneret, og er oftest limet på en træfiberplade eller MDF-plade.
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Farve Hvid, Eg
Type Skydedøre
Skuffefunktion(er)
Fuldt udtræk
Skuffeskinner med fuldt udtræk giver adgang til hele skuffen og bedre udnyttelse af pladsen.
Inklusiv 2 bøjlestænger 2 hylder, 2 skydedøre, 4 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 122 cm, Højde: 201 cm, Dybde: 61 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 62 cm, Længde: 206 cm, Højde: 21 cm
Vægt 94 kg
Antal kolli 3

Alle kundeanmeldelser

 
57 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
01/04/2019

Klædeskab

Mega lækkert og rumligt skab der er meget plads og den et solidt skab. Men brugsvejledning er meget forvirrende. I forhold til jeres brugsvejledning til de 2 kommoder som var mere detaljeret og der var påsat mærker så man var ikke i tvivl. Det var jeg godt nok med klædeskabet det var en forvirring

Skrevet af: By: 4880 Alder: 15-24 Køn: Kvinde
25/06/2018

Let at samle, når man er 2

Let at samle, når man er 2. Dejligt skab, der indeholder 2 bøjlestænger og ingen hylder. Lige det, jeg skulle bruge. Dejligt store skuffer.

Skrevet af: By: Gørlev Alder: 55-64 Køn: Kvinde
01/08/2017

Fint skab - såfremt det ikke skal flyttes!

Skabet er ganske nemt at samle, og står også ganske fint. Det er ikke ligefrem den bedste kvalitet dog, men så længe ens gulve er lige og man ikke flytter på det, er skabet ok. Det trækker meget ned at skabet slet ikke kan skilles og medtages ved flytning :(

Skrevet af: By: Næstved Alder: 25-34 Køn: Kvinde
13/04/2017

Ok

OK skab men besværligt at samle

Skrevet af: By: Ballerup Alder: 55-64 Køn: Mand
09/01/2017

God kvalitet

Godt kvalitetsskab. Dog voldte det lidt problemer at få det samlet i vores lille gang, men det gik og skabet står super flot Vil dog gerne have mulighed for at tilkøbe ekstra hylder, da vi kun skal bruge et bøjleskab - men så bygger vi dem selv.

Skrevet af: By: Sandved Alder: 25-34 Køn: Kvinde
05/09/2016

Dårlig spåndpladekvalitet

Da der ikke er særlig meget plads i vores gang kunne det ikke ligge ned under samlingen så vi satte det på siden med det resultat at skabet faldt sammen inden vi var færdige.Alt knækkede da spåndpladerne var meget porøse.Det første skab vi samlede var et NAUTRUP der var det ikke noget problem det var en helt anden spåndpladekvalitet.

Skrevet af: By: Mårslet Alder: 55-64 Køn: Mand
07/07/2016

Pænt klædeskab

Et udmærket skab til prisen. Vi ville dog gerne have haft mulighed for at købe ekstra hylder, da vi ikke havde brug for bøjlestangen.

Skrevet af: By: Horsens Alder: Over 65 Køn: Kvinde
30/05/2016

Anmeldelse

Det var utroligt mange smådele til skabet men takket være en fantastisk god brugsanvisning var det let at samle skabet.

Skrevet af: By: 4653 karise Alder: Over 65 Køn: Mand
23/05/2016

Dejligt skab til prisen

Giv jeg god tid til at samle skabet, det betaler sig. alt var intakt der manglede intet

Skrevet af: By: København SV Alder: 45-54 Køn: Kvinde
04/02/2016

Ok - men..

Ok skab, men lågerne kører meget dårligt og at skulle sætte klistermærker over skruehovederne, er en noget skrabet løsning

Skrevet af: By: Randers SV Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.