Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab HAGENDRUP 96x176 kombi eg

Varenummer: 3601021
BASIC

Skab HAGENDRUP 96x176 kombi eg

  Pr. stk. 600,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skabets indretning: 3 hylder og 1 bøjlestang. B96 x H176 x D50 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
HDF (High density fibreboard)
,
Melamin
, Træfiberplade
HDF-plader består af fine træfibre, som er presset hårdt sammen med lim.
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Eg
Type Hængslede låger
Skuffefunktion(er)
Skuffestop
Skuffestop forhindrer skuffen i at blive trukket helt ud mens skuffen samtidig er let at tage helt ud.
Inklusiv 1 bøjlestang 3 hylder, 2 låger, 3 skuffer
Størrelse samlet Bredde: 96 cm, Højde: 176 cm, Dybde: 50 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 50 cm, Længde: 183 cm, Højde: 18 cm
Vægt 54 kg
Antal kolli 2

Alle kundeanmeldelser

 
183 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
11/03/2019

Pænt skab men lidt svær brugsansvisning

Synes skabet er pænt, men synes det var svært at følge og forstå brugsanvisningen, end jeg tidligere har oplevet. Ligesom jeg selv skulle sørge for flere værktøjer end jeg tidligere har oplevet. Det synes jeg er ærgerligt, da jeg ellers har nydt at samle tingene selv.

Skrevet af: By: Frederikssund Alder: 45-54 Køn: Kvinde
23/07/2018

Klædeskab

Jeg er fuldt ud tilfreds med klædeskabet og dækker det behov der skal være i et gæsteværelse,

Skrevet af: By: Munkebo Alder: Over 65 Køn: Kvinde
21/05/2018

Super

Jeg er glad for mit skab, men lågerne sidder ikke helt inde og jeg har fået et håndtag som ikke passer, men ellers er jeg super glad

Skrevet af: By: Vejle Alder: Under 15 Køn: Kvinde
08/05/2017

Meget spinkelt

Pænt udseende, let at samle og jeg ved godt at man får hvad man betaler for, men det overrasker mig alligevel at man kan lave et skab af så tynde materialer. Jeg havde samlet skabet og manglede bare lågerne da jeg ville støtte mig på den ene gavl, og det gav sig så meget at sømmene fra bagbeklædningen kom sidelæns ud gennem gavlstykket.

Skrevet af: By: Give Alder: 55-64 Køn: Mand
03/04/2017

Klædeskab

Dejlig nemt at samle, har et handicap sidder i kørestol alligevel var det til at samle det tog blot lidt længere tid. Denne beskrivelse gælder også for skænk Kabdrup, samt Lænestol Gedser.

Skrevet af: By: Risskov Alder: Over 65 Køn: Mand
17/03/2017

skab

meget til freds

Skrevet af: By: Toftlund Alder: 55-64 Køn: Kvinde
13/03/2017

Good wardrobe

Decent budget wardrobe. You get what you pay for on this one :)

Skrevet af: By: Frederiksberg C Alder: 25-34 Køn: Mand
11/02/2017

Skabet er fint som forventet, men utilstrækkeligt medfølgende skrueværktøj

Pænt og rummeligt skab i betragning af prisen. Vi fik meget ondt i fingrene af at bruge det medfølgende skrueværktøj, og værktøjet blev så hurtigt slidt og ødelagt, at vi ikke kunne få de sidste skruer helt i. Instruktionerne var også en smule upræcise.

Skrevet af: By: Vanløse Alder: 25-34 Køn: Mand
11/02/2017

Anmeldelse

Hej Dette klædeskab var en udfordring til at starte med. De 3, G, farve og ha mener jeg de hedder stemte ikke overens med brugsanvisning. Jeg var opgivende men min kæreste brugte sin logiske sans, og det blev til et klædeskab. Så alt i alt blev det en positiv oplevelse. Mvh. Anita Kjeldsen

Skrevet af: By: Askeby Alder: 35-44 Køn: Kvinde
05/02/2017

Lækker kvalitet

Skabet er virkelig lavet af noget fantadtisk materiale og hold op hvor er det bare flot i reallife, vi elsker det produkt.

Skrevet af: By: Aabenraa Alder: 25-34 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.